Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yakarım!!

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizi tekrar görmek güzel..Flame olarak aslında bitmemiş olması doğal..Fikirsel çok alternatifi var:) Ben olsaydım daha geniş bir alanda odanın tamamını yakmaya başlardım..:p Şimdiden bitmiş halini merakla bekliyorum kolay glsin..

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
harika olmuş.. ellerinize sağlık..

3D de yaptım demişsiniz ama anlayamadım.. 3Dmax'te mi yapıldı bu alevler ?

mxnxmnxxx

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.aydinkarabudak.com
Sizi tekrar görmek güzel..Flame olarak aslında bitmemiş olması doğal..Fikirsel çok alternatifi var:) Ben olsaydım daha geniş bir alanda odanın tamamını yakmaya başlardım..:p Şimdiden bitmiş halini merakla bekliyorum kolay glsin..

:)teşekkürler

harika olmuş.. ellerinize sağlık..

3D de yaptım demişsiniz ama anlayamadım.. 3Dmax'te mi yapıldı bu alevler ?

teşekkürler.evet alevler 3d max de yapıldı.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma olmuş bize kalsa bitmiş sayılır :)
Zamanınız olursa yeniden doğuşu konu alan bir çalışmayı yaparsınız gibi geldi :angel: :D
devamını bekliyor olacağız.
Eline sağlık :)

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler.evet alevler 3d max de yapıldı.

max'de alev yapımı ile pek ilgilenmedim ama şu ana kadar gördüğüm en gecekçi alevlerden biriydi.. o yüzden sormak istedim..
tekrardan elinize sağlık..

bu arada diğer videolarınızı da izledim şimdi.. harika işler çıkarmışsınız.. şaşırmamak gerekirmiş bu alevler için :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
aydıncım :)ellerine sağlık çok güzel.devamındaki konuyu biliyorum ama söylemem:)nasıl olacağını ben de merak ediyorum.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
ben video'daki arkadaşı görünce korktum biraz, öyle bi bakıyorki alev gözünden çıkacak sandım baştan, şunu söylemek istiyorum, bırak eleştiri yapmayı, yorum yapmak bile hattim değil, bende mrak ediyordum bu sitede böyle profesyonel insanlar vamı diye? kafayı 3d maxle bozdum, şimdi böyle bi işi türk yapmış olması bana gurur verdi, demkki insan çalışınca oluyormuş, o kadar güzel bi teşvik örneği bizler için, sana tşk ediyorum, diğer videolarınıda baktım alevin süper vazon muhteşem kalbin harika, MTV, senden ricam, gelişim aşamasındaki insalara başlangıç olarak öneriler fikirler çalışma taktikleri vermen, tebrik ederim

mxnxmnxxx

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.aydinkarabudak.com
Hepinizie yorumlar için ayrı ayrı teşk ederim. Aslında videoyu web e atınca alev kalitesiz gibi görünüyor çözünürlükten dolayı. Ham hali çok çok daha iyi.

ben video'daki arkadaşı görünce korktum biraz, öyle bi bakıyorki alev gözünden çıkacak sandım baştan, şunu söylemek istiyorum, bırak eleştiri yapmayı, yorum yapmak bile hattim değil, bende mrak ediyordum bu sitede böyle profesyonel insanlar vamı diye? kafayı 3d maxle bozdum, şimdi böyle bi işi türk yapmış olması bana gurur verdi, demkki insan çalışınca oluyormuş, o kadar güzel bi teşvik örneği bizler için, sana tşk ediyorum, diğer videolarınıda baktım alevin süper vazon muhteşem kalbin harika, MTV, senden ricam, gelişim aşamasındaki insalara başlangıç olarak öneriler fikirler çalışma taktikleri vermen, tebrik ederim

Sana nasıl yardımcı olurum bilemiyorum. Çünkü yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum. Çünkü bu işe başlayanların izledikleri gelişim süreci genellikle birbirinden farklı oluyor. Kimisi sadece modelleme kimisi karekter animasyona yöneliyor. Bence tam olarak max de ne yapmak istediğine karar verip (modelleme ,render ışık ,animasyon , karakter animasyon , mimari , parçacık animasyon vb ) buna göre kendine bir rota çizmen. Ve sadece bi alanda uzmanlaşmak daha iyi. En hızlı ilerlemenin yolu video dersler seyredip izledilerini uygulaman diyebilirim. İnternette tabiri caizse zibil gibi ders bulabilirsin. Başarılar.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
söylediklerinle doğru yolda olduğumu hissetim, o kadar çok alan varki hangisini çalışmam gerektiğini şaşırdım, bide 7 yıldır grafik yapıyorum, bu işlerden zevk alarak çalışıyorum, karar vermek çok zor, hepsi çok zevkli işler, ben bi karar verdim ama, modelleme ,render ışık ,animasyon , karakter animasyon , mimari , parçacık animasyon ları yapıcam :) şaka bi tarafa bunlardan birini yapmassam aklım orda kalıcak, para nerde ben orda , kısmet, tşk.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Froozen Crash İçin Söylenecek Tek Şey "Testi"nin Direkt Seramik Materyal Olarak Yansıması, Kaplama Desenli Olsaydı Sanırım Daha Çarpıcı Olabilirdi.Yinede Bir Kırılma Sahnesinin Ses Efektleriyle Uzatılması,Kamera Açıları ve Gerçekçiliği Taktire Yakışır Vaziyette.. Tebrik Ederim.
Show Reel İçin Birşey Demiyorum Zaten.. :D

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Söylicek söz bulamıyorum, gerçekten çok iyi işleriniz varmış. Hayranlıkla izledim. Elinze sağlık, çalışmalarınızı devamını bekliyoruz.