Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yanmış dağ Illustrasyon

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshop cs3 ile yaptım böyle tarzda yaptığım ilk çalışmam yorumkarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
güzel olmuş ama bir kaç netlik noktasına ihtiyacı var. çalışmanın tamamında fluluk var çünkü.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş ama bir kaç netlik noktasına ihtiyacı var. çalışmanın tamamında fluluk var çünkü.
hmm evet doğru söylüyosunuz gerçekten... teşekkür ederim...

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
volkanın başladığı yerlere biraz daha sarılık eklemekte fayda var diye düşünüyorum.Uzakta ki nesne kule mi?O nesne ne ise çok güzel olmuş,arka planıda çok beğendim:)elinize sağlık

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet haklısın biraz daha sarılık lazımış oraya.. evet kule o:) teşekkür ederim:)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Biraz daha netlik olsaydı daha etkili olurdu, bize göre yanardağ daha yakın ve üzerinde çalışarak yanardağın tepe noktasındaki akan lavları daha canlı ışıltılı, yakıcı ve ayrıntılı yapabilirdin, çalışmada diğer yani dağın dışında arkasında kalan bölümü ise yine flu kalabilirdi böylelikle dağ ön plana çıkıp etkili bir görünüm kazanırdı :) Ellerine sağlık cisil..

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biraz daha netlik olsaydı daha etkili olurdu, bize göre yanardağ daha yakın ve üzerinde çalışarak yanardağın tepe noktasındaki akan lavları daha canlı ışıltılı, yakıcı ve ayrıntılı yapabilirdin, çalışmada diğer yani dağın dışında arkasında kalan bölümü ise yine flu kalabilirdi böylelikle dağ ön plana çıkıp etkili bir görünüm kazanırdı Ellerine sağlık cisil..
evet haklısınız ben fluluk konusunda çok flu olmuş.. olay lav olduğu içöinde lavları ön plana çıkarmak mantıklı bencede :) teşekkür ederim

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gökyüzünün rengi biraz soguk olsa sanırım ilgiyi dağ'a ceker ve daha hos durur.Fluluk konusunda sende dahıl olmak uzere dıger yorum yapan arkadaslarla hem fikirim:)
Sonuc olarak güzel calısma,duzeltılırse dahada guzel olucagını dusunuyorum.Eline saglık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence, lavlar biraz daha açık renkte geçişli, parlak ve daha gerçekçi olabilirdi. Duman ise tam tersi; koyu yerine tam flue, ara renkler ince olarak gri ve siyah ile ara geçişler yapılabilirdi. (Yanardağın üstünde büyük ve yoğun bir duman kütlesi var, fakat lavlar tüm bölgede aynı derecede gözüküyor, ilginç :) ) İlk çıktıgı bölgede lav; daha sonra az yoğundan çok yoğuna yükselen bir duman olmalıydı sanırım mantıken :) Çünkü soğumuş bir yanardağ olsa, lavlar da katılaşmış, biraz daha mat bir renk almış olacaktı.

Lav akışları genellikle çok kızgın ve çok akışkan olup uzun akıntılara neden olurlar.

Örnek:

Gökyüzü güzel, aynı şekilde dağ girintileri de.(Gerçi dağlar biraz daha net ve ön planda olabilirdi :) ) Ufak ayrıntılar dışında gayet hoş olmuş, emeğinize sağlık...

Son düzenleme:

ay_isigi1

🌱Yeni Üye🌱
aslında biraz boğucu olmuş.renk çezimi biraz tek düze.

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştiri ve yorumlarıyla yardımcı olan bütün arkadaşlar çok teşekkür ederim :)