Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yansıma Efekti Yapımı (HD VIDEO)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Bu derste kullanılan yöntemlerden farklı olarak (clipping mask kullanarak) herhangi bir objeye dijital yansıma efekti vermeyi anlatacağım :)
Ders için kendi yapmış olduğum kutumu kullanacağım ve kullandım :D
rnekl.jpg

----------------------------------------------

Bu dersi izlemek için LİNK TIKLAYIN (tam ekranda seyrediniz)

------------------------------------------------
Dersi izledikten sonra aşağıdaki gibi çalışmaları aynı yöntem ile kolayca yapabilirsiniz.

bluex.jpg

iphone-reflection.jpg

large.jpg

Kolay gelsin

Benzer konular

FotoYS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.oneoreklam.com
teşekkürler güzel ama
neden düz bi kare kutuda gösterdiniz örneğin telefondakini gösterebilirdiniz ayrıca o bilgisayar yansımasında sorun var monitör nasıl oluyorda zeminde gözüküyor merak ediyorum.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
teşekkürler güzel ama
neden düz bi kare kutuda gösterdiniz örneğin telefondakini gösterebilirdiniz ayrıca o bilgisayar yansımasında sorun var monitör nasıl oluyorda zeminde gözüküyor merak ediyorum.

belki telefondakini gösterebilirdim ama ben size yöntemi verdim. telefondaki içinse free transform ile yapacaksınız.

Monitör zeminde çok rahat gözüküyor :D
bunu yapmak içinse gradienti biraz alttan çekeceksiniz o kadar
kolay gelsin :)

FotoYS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.oneoreklam.com
belki telefondakini gösterebilirdim ama ben size yöntemi verdim. telefondaki içinse free transform ile yapacaksınız.

Monitör zeminde çok rahat gözüküyor :D
bunu yapmak içinse gradienti biraz alttan çekeceksiniz o kadar
kolay gelsin :)

kardeş verdiğin bilgiler için sağol ben zaten biliyorum sadece monitor gölgede gözükmemesi lazım mantık dışı ondan öle yazdım senin yaptığın veya paylaştığın sadece o şekildeki şeyler için geçerli olacaktır yani telefon veya sağ ve sol kısımları gözüken nesneler için o şekilde yapılmaz her kenar ayrı ayrı yapılır bunu anlatmak istedim

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
kardeş verdiğin bilgiler için sağol ben zaten biliyorum sadece monitor gölgede gözükmemesi lazım mantık dışı ondan öle yazdım senin yaptığın veya paylaştığın sadece o şekildeki şeyler için geçerli olacaktır yani telefon veya sağ ve sol kısımları gözüken nesneler için o şekilde yapılmaz her kenar ayrı ayrı yapılır bunu anlatmak istedim

ayrı ayrı yapmaya ne gerek var :D
Örnekteki iphone için bu yöntemi uygulayın.
(ilk önce vieoyu seyredin tabi :D)
yansıma içinse edit-->transform--> perspective yapın altına yerleştirin olsun bitsin.
3boyutlu kutu içinde geçerli bu ama dediğiniz gibi farklı yüzeyler için iki yada üç yansıma çizmek gerekir (belki :D) yöntem geçerli ;)
teşekkürler