Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yansıma efekti

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
merhaba arkadaşlar yansıma efekti yapmaya çalışıyorum. örnekte verdiğim gibi bir yasıma değil ama. kırmızı renkle belirttiğim gibi tam bire bir yansıma yapmak istiyorum mümkün müdür? fotoğrafın çapraz görünümünden tam altından yansıma yapmak istiyorum yardımınızı bekliyorum.

Benzer konular

Seca2

🌱Yeni Üye🌱
aynı layerdan bir tane daha kopya oluştur. sonra CTRL+T ile sağ tık yapıp o layer i 180derece aşağı döndür. SOnra layer ayarlarından kopya açıp 180derece döndürdüğün o layer'in opacity sini %50 seviyesine getir.

kolay gelsin :)

Imortall

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Peki şu resmi yansıma olmadan paylaşırmısın kardeşim

ukayrak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
maalesef açılı fotolara kolayca yansima vermek imkansiz...

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
aynı layerdan bir tane daha kopya oluştur. sonra CTRL+T ile sağ tık yapıp o layer i 180derece aşağı döndür. SOnra layer ayarlarından kopya açıp 180derece döndürdüğün o layer'in opacity sini %50 seviyesine getir.

kolay gelsin :)

hocam müsaitseniz bir tane yapıp atabilir misiniz. pek bi sonuç alamadım ben.

Peki şu resmi yansıma olmadan paylaşırmısın kardeşim

google görsellere "png" yaz çıkar orada direk

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu resmin yansıması en fazla 10 saniyeni alır kardeşim. resmin aynısından kopyala 180 derece ters döndür yada direk elinle ctrl+t yap döndür. sonra kopyaladığın yani döndürdüğün layer'ın istersen opacity düşür bu basit bi yöntem ama profosyonel yansıma istiyorsan . kopyaladığın yani döndürdüğün layer'a alt tarafta bulunan add vector mask dersin sonra gradient tool 'u seçersin ve yukardan aşağıya çekersin görüceksin ki yansıman geçişli ve hoş bir şekilde olucaktır. başarılar.

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu resmin yansıması en fazla 10 saniyeni alır kardeşim. resmin aynısından kopyala 180 derece ters döndür yada direk elinle ctrl+t yap döndür. sonra kopyaladığın yani döndürdüğün layer'ın istersen opacity düşür bu basit bi yöntem ama profosyonel yansıma istiyorsan . kopyaladığın yani döndürdüğün layer'a alt tarafta bulunan add vector mask dersin sonra gradient tool 'u seçersin ve yukardan aşağıya çekersin görüceksin ki yansıman geçişli ve hoş bir şekilde olucaktır. başarılar.

:D ayrıca dostum gradiant tool' dan tolerance seçmeyi unutmasın :):rofl::rofl::rofl:

yas_yil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tek çaresi bu

Arkadaşlar düz tabanlı bir nesne için yansıma nasıl oluru anlatmışlar. Ama senin göstermiş olduğun nesne için yapılacak tek bir şey var o da şeklin yansımasını elinle çizmek:sweating: Ama hiç yoktan kitaplar girintili çıkıntılı değil de kutu misali düz dizilmiş olsaydı iş çok kolaydı. Tıpkı bu videoda olduğu gibi:

Photoshop Disasters: 3D Reflections - YouTube