Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yapı Group Logo çalışması

mes60

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar logo bir inşaat şirketi için yapılmıştır.Tüm eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
not :( isim değiştirilmiş olup gerçek değildir )
Eb1xB.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
windows logosunu anımsattı azıcık .. inşaattan çok bilgi işlem logosu gibi tabi firma bu logoyu kullanıyorsa o ayrı :) ama görsel olarak çok hoş ellerine sağlık

mes60

🌱Yeni Üye🌱
windows logosunu anımsattı azıcık .. inşaattan çok bilgi işlem logosu gibi tabi firma bu logoyu kullanıyorsa o ayrı :) ama görsel olarak çok hoş ellerine sağlık
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için . Evet sanırım biraz bilişimle ilgili bir logo gibi olmuş. İlişkili olduğu konuyu yansıtmak çok önemlidir ve bu sanırım büyük eksiklik.Bundan sonra bu konuyada dikkat edicem.
Bu arada bu logoyu buraya koymamın amacı kendimi geliştirmektir.Yani yapıcı tüm eleştiri ve önerilerinize ihtiyacım var şirket logoyu kullanıyor bile osla bu eleştirilmez anlamına gelmez.Benim için buradaki grafiker tasarımcı arkadaşların önerileri çok daha önemli.
Örneğin yazı ile şeklin uyumunu sağlayamadığımı düşünüyorum.Bu konudada yönlendirmeye ihtiyacım var sanırım.
Teşekkürler.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba;
Öncelikle konu başlığı meteksan yapı grup logo olmalıydı

Yorumuma gelince; bence yapı grubu logosu sağlam güvenilir ve sert olmalı. O üst üste gelen 3 adet dalgalı şekil bu sağlamlığı bozmuş, bana ilk bakınca kağıt sektörünü anımsattı sanki 3 kat laminasyon yapılıyormuş havası verdi. Görsel olarak hoş olabilir ama bence sektör olorak olmamış.

İyi çalışmalar dilerim.

mes60

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba;
Öncelikle konu başlığı meteksan yapı grup logo olmalıydı

Yorumuma gelince; bence yapı grubu logosu sağlam güvenilir ve sert olmalı. O üst üste gelen 3 adet dalgalı şekil bu sağlamlığı bozmuş, bana ilk bakınca kağıt sektörünü anımsattı sanki 3 kat laminasyon yapılıyormuş havası verdi. Görsel olarak hoş olabilir ama bence sektör olorak olmamış.

İyi çalışmalar dilerim.

Bulut hocam söylediklerinizi sanırım anladım ve galiba haklısınız bu konuda, ama bu sorunu aşabilmek için sizce ne yapmalıyım.Yani köşeli çizgilerle oluştursaydım dahamı uygun olurdu veya parçalı şekillerden uzak durmak dahamı iyi olur ..teşekkürler..

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence orjinal halini koyarsanız daha iyi olur. Çünkü logo ile isim arasaında bir etkileşim varmı diye bakılması lazım.

neskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çizgiler tıtırlı olmuş hocam biraz yumuşatsaydın daha iyi olur sanki ;)

mes60

🌱Yeni Üye🌱
Bence orjinal halini koyarsanız daha iyi olur. Çünkü logo ile isim arasaında bir etkileşim varmı diye bakılması lazım.
hocam logo ile yazı arasında gördüğünüz ötesinde bir bağ yok aynı karakter sayısında olduğu için bunu aldım.Sanırım o kısmını benim halletmem gerek.Çok teşekkürler.

Çizgiler tıtırlı olmuş hocam biraz yumuşatsaydın daha iyi olur sanki ;)
Aslında tıtırlı değil ama yüksek çözünürlükte kaydedip yükledim o yüzden öyle gözüküyor.eğer resmi büyütürseniz görebilirsiniz ancak bu seferde ekrana sığmayacaktır.
ilk gönderdiğim mesajı değiştirme gibi bir şansım varmı bilmiyorum eğer deiştirebilseydim yeniden yükleyebilirdim.

öneri ve düşünceleriniz için çok teşekkürler üstadlar.

graphic41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo güzel evet ama inşaat logosu gibi değil =)

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o 3 lü S çizğiyi oval şekilde yapmayı dene O yarıda kesilsin S iy at