Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yapıt mimarlık logo çalışmam tabiiki kartvizit olayı gibi değil
5 numaralı çalışmanız diğerlerine göre daha ciddi ve hoş görünüyor.1 numaradaki sütün kullanımı mermer firmasını andırmış,diğerleri de font açısından zayıf kalmış bana göre.5 numaranın üzerinde durabilirsiniz.elinize sağlık.
5 numaralı çalışmanız diğerlerine göre daha ciddi ve hoş görünüyor.1 numaradaki sütün kullanımı mermer firmasını andırmış,diğerleri de font açısından zayıf kalmış bana göre.5 numaranın üzerinde durabilirsiniz.elinize sağlık.
Çalışmalarda mimarlık zayıf kalmış gibi,Sektörün içinde olduğumdan, daha farklı bir yaklaşım (ki mimar ihtiyaçları farklı estetik açılarda yaratan-tasarlayan kişidir) olabilirdi diye düşünüyorum.Başarılar, kolay gelsin
emeğine sağlık değerlndrme yaparsak içlerınde en kurumsalı 5 gibi birde tavsıyem olacak fikrimce 4 tekı gıbı unsuru yada kelımeyı 2 kere tekrarlamamakta fayda var