Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptığım Askeri Bina Çalışması.. (Yorum ve Önerileri Bekilyorum)

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
bunca uyarıya rağmen hala böyle ukalaca cevap veriliyorsa art niyet ararım.. :) ve hiçte iplemem..

50 kere söyledim şartlar nasıl bilgisayarlar nasıl çalışma saatleri nasıl.. ve 50 kere dedimki sadece olmuş olmammış demeyin neden olduğunu söyleyin dedim..

hala böyle cevaplar geliyorsa bu yorumları yapanlar demekki 15 yaşından küçük çocuklar.. sonuçta bir program ve kullanamak için yaş sınırı yok.. :)

ÇÜNKÜ böyle işleri olgun insanlar yapmazlar....

neyse arkadaşlar... bu çalışmada emeği geçen başta Gökhan kardeşm olmak üzere herkese teşekkür ederim.. çalışmayı çook beğendiler.. sonuçta dediğin gibi işimizide gördüğü için de çook mutluyum.. inşallah Allah bu programı dahada güzel kullanabilmeyi nasip eder..
tabiki askerden sonra :D

zaten bu prgram benim için hobi, İNŞAAT MÜHENDİSİYİM!! lafa söze gelecek şeyler değil... bu programda bir hobi olarak başladı ve gerçekten de işimi gördü.. :)

tekrar teşekkür ederim..

ve GÖKHAN bende seni güzel yorumların ve bu güzel yaklaşımın için AYAKTA :alkis:

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
Merhaba arkadaşlar..
yaptığım binanın çalışmalarını paylaşıyorum sizlerle.. daha komutanlara vermedik yani daha çalışmamız devam ediyor. eğer ışık render vs konusunda illaki diyecekleriniz vardır

çünkü bu benim ilk 3dsmax çalışmam daha ilk defa bi çizim yaptım..

o yüzden önerileirinizi falan bekilyorum daha iyi olması adına.

BENİM KENDİMİN Bİ KAÇ RAHATSIZLIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM :

Binanın köşeleri falan kırık kırık gözüküyor, acaba neden ? başkalarının yaptığı binalar böyle mis gibi gerçek gibi oluyor.. neden kaynaklanıyor?

çok gerçekçi bi bina olmadı gibi daha gerçekçi olabilmesi için neler yapmam gerkir??

birde bu binayı gerçek hayattaki oturacak arsaya nasıl oturtturabilm? zor bi olay mı?

şimdiden teşekkür edeirm..

kamera4.jpg

kamera5.jpg

kamera7.jpg

kamera6.jpg

kamera3j.jpg

kamera1.jpg

kamera2.jpg

BUNLARDA DİĞER KAMERALARDAN ALDIĞIM GÖRÜNTÜLER..

Orjins

🌱Yeni Üye🌱
Açıkçası bir derinlik yok.en azından baktığınız zaman bu gerçeği sizde görmüşsünüz.bu görsel ve hitabı ona uygun olan bir çalışma olmalıdır.

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
Açıkçası bir derinlik yok.en azından baktığınız zaman bu gerçeği sizde görmüşsünüz.bu görsel ve hitabı ona uygun olan bir çalışma olmalıdır.

ya evet aslında tam olmadığı belli tabiki ama biraz bişiler olmuş gibi ama bazı eksikliklerde var.. tam anlayamadım neyin ne olduğunu işte :worried:

FlashDeveloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
keşke o arabayı biraz daha küçültseydiniz daha hoş olurdu.hayırlı teZkereler