hımm arka plan neyi anlatıyor anlayamadım doğrusu yazılarda taşmış biraz sanki teksas havası var
Mustafa KÜÇÜK ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ağu 2007 Mesajlar 1,270 Tepkime puanı 45 Yaş 42 Web sitesi www.mustafakucuk.org 17 Ağu 2007 #21 hımm arka plan neyi anlatıyor anlayamadım doğrusu yazılarda taşmış biraz sanki teksas havası var
micanose ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 2 Tem 2007 Mesajlar 128 Tepkime puanı 1 17 Ağu 2007 #22 wolphin' Alıntı: hımm arka plan neyi anlatıyor anlayamadım doğrusu yazılarda taşmış biraz sanki teksas havası var Genişletmek için tıkla ... Hehe, Sen de haklısın wallahi. rengiyle fazla oynamışım
wolphin' Alıntı: hımm arka plan neyi anlatıyor anlayamadım doğrusu yazılarda taşmış biraz sanki teksas havası var Genişletmek için tıkla ... Hehe, Sen de haklısın wallahi. rengiyle fazla oynamışım
tolgahansa 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Ağu 2007 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Yaş 43 Web sitesi www.yalovaticaret.com 29 Ağu 2007 #23 zemın olmasa bence dırekt cama uygulansa tabela cızımıne gore kesım yapılarak musterının yanında oturması bunu onlemek ıcın ne yapabılırım....
zemın olmasa bence dırekt cama uygulansa tabela cızımıne gore kesım yapılarak musterının yanında oturması bunu onlemek ıcın ne yapabılırım....