Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptığım Gazete Sayfası

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
evet bulut yorumum böyle... bir soru sordum yardım istedim. cevabını alamadım.. yaptığım sayfalardan arkadaşa yardımı olsun diye bir iki tane eklemek istiyorum... lakin nasıl yapılacağını bilmediğim yeni olduğum için yapamıyorum... sanırım senin yardımın dokunabilir...

nasıl yapacağını yazarak anlatmak imkansız gibi bir şey... görsel olarak anlaması bence daha kolay olacaktır...

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Yaptığınız yorumlar yapıcı olmalıdır yıkıcı değil. "Kötü ötesi" yapıcı değil yıkıcı bir yorumdur. Yazdıklarınızın çalışmayı yapan kişiye kattığı hiçbir şey yok. Lütfen yorum yaparken kendinizide çalışmayı yapan kişinin yerine koyun eminimki o zaman daha yapıcı eleştirilerde bulunursunuz.

Ayrıca flood yapmak forum kurallarına aykırıdır. https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Foruma resim yüklemek ve diğer belli başlı konularda Forum Kullanma Klavuzu linkini inceleyebilirsiniz.

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
buranın yenisiyim... dün üye olduğumu hatırlıyorum.. ve forum kurallarını uzun uzadıya okuyacak kadar inanın ki vaktim yok... flood yapmak kurallara aykırıdır yazmışsınız... flood demek tekrar yapmak anlamında sanırım. ama ben aynı şeyi tekrarlamadım.. farklı bir yazı yazdım....

bana kısaca fotoğraf yüklemenin nasıl yapılacağını görsel planlar vermeden al buradan oku demeden şuraya tıklayacaksın şurdan yapacaksın dersen sevinirim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Her üyeye teker teker bunu şöyle şunu şöyle yap deme gibi bir imkanımız olamaz. Bunun yerine forum kullanma klavuzu diye bir bölüm var zahmet edip okursanız her şey ayrıntısıyla yazmakta.

Flood konusunda ise; forum kurallarında açıkça belirtildiği gibi flood yapmak kurallara aykırı. Yukarıda bir kez daha flood yapmış bulunuyorsunuz. Lütfen kurallara dikkat ediniz. Aksi taktirde forum kuralları gereği yaptırım uygulanacağını üzülerek bildiririm.

Flood:Bir topicte altalta 2 veya daha fazla mesajınız varsa buna genel olarak flood diyoruz. Kısacası konulara altalta mesaj atmıyoruz.

Size bir tavsiyem https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
iyi söylemişsiniz.. zahmet olacak...

sonolay13mizanpaj1al7.jpg
sonolay8bi0.jpg

insanlara yardımcı olmaya çalışmak ne kadar zor...

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
insanlara yardımcı olmaya çalışmak ne kadar zor...

Flood: (sözlük anlamı) Sel baskını.

Flood: (Forum anlamı) Bir üyenin arka arkaya aynı içerikli ve ya farklı içerikli mesajı bir mesaja sığacak kadar içeriği olduğu halde birden fazla mesajda arka arkaya yazması.

Siz flood yapmaya devam edecekmsiniz?

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
çok naziksin... ilk sorduğum şeyi öğretseydin daha makbule geçecekti... ama ukalalık insanoğlunun hamurunda var...

sorduğum soru için neden bu kadar duyarlı davranmadınız...

ziraa teker teker gelmeniz taraftarıyım. :))) kötü bişey yapmadım... ilk günden bu kadar korkutmayın beni...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
çok naziksin... ilk sorduğum şeyi öğretseydin daha makbule geçecekti... ama ukalalık insanoğlunun hamurunda var...

sorduğum soru için neden bu kadar duyarlı davranmadınız...

ziraa teker teker gelmeniz taraftarıyım. :))) kötü bişey yapmadım... ilk günden bu kadar korkutmayın beni...

Duyarsız davranışınıza anlam veremediğimiz için.

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
kesinlikle duyarlı davranıyorum işimi gücümü bıraktım. forum kullanma kılavuzunu okudum belki işe başlayan yeni birilerine bir şeyler öğretebilir miyim yardımcı olabilir miyim çabasıyla. beni duyarsızlıkla suçlamak sadece ve sadece sizin bana karşı hoşgörüsüzlüğünüz olabilir... etmediğiniz yardım için ayrıca teşekkürler... (flood'un kelime anlamları için ayrıca minnettarım)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle duyarlı davranıyorum işimi gücümü bıraktım. forum kullanma kılavuzunu okudum belki işe başlayan yeni birilerine bir şeyler öğretebilir miyim yardımcı olabilir miyim çabasıyla. beni duyarsızlıkla suçlamak sadece ve sadece sizin bana karşı hoşgörüsüzlüğünüz olabilir... etmediğiniz yardım için ayrıca teşekkürler... (flood'un kelime anlamları için ayrıca minnettarım)

Minnettar tavrınızı gösterme biçiminizi garip karşılasam da, rica ederim...

Fakat "duyarsız" ithamında bulunma sebebim kuralları okumadığınızı belirttiğiniz içindir.

Lütfen konu başlığından farklı konular hakkında bu konuda konuşmayıp konuyu açan arkadaşa saygısız bir durum oluşturmuş olmayıp konuyu daha fazla uzatmayalım.

Kuralları okuduğunuza göre bundan sonra yanlış yapmayacağınızı vcarsayarak. Hoşgeldiniz diyorum. İyi forumlar.

bolgwadze

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok amatörce olmuş! Corelde 12 yıldır günlük gazete yapıyoruz adapazarında...