Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptığım İlk Broşür Alo Kanat

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
İlk Çalışmam:)

Not: (Çalışma müşteri tarafından onaylanmış ve 5.000 adet basılmıştır).

Yani Sadece Yorum :D
elilani2.jpg

Bunlar Kartvizit ve Magneti:)

alokanat1.jpg

Benzer konular

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok fazla çizgi ve renk karmaşası var gibi ben incelerken gözlerim yoruldu. Ben yorulduysam; uzun bir gezi ve yorgunluğun verdiği açlık hissi ile lokantaya gelen yemek yiyecek olan müşteri menüyü incelerken ne yapar bilmiyorum :).. Belki onun o anki tek amacı sadece listeye bakıp yemek seçmek.. Renge çizgiye takılmaz diye düşünebilirsiniz ama inanın çok daha sade ve estetik bir menü müşteriye daha iştah açıcı gelecektir.

İkinci konu; (yine önemli)
-Örneğin en üstteki çalışmada yazılar menünün en altında liste dışına taşmış.
-TATLILAR başlığı diğerleri gibi kırmızı BAR içerisine boydan ortalanmamış, BAR'ın altına hizalanmış. listedeki daha birçok yazıda aynı hizalama sorunu var.

-Üstteki menüde font olarak serifli yazı seçilmiş olması bana göre çok uygun gelmedi. Çünkü serifli yazılar genel olarak ciddiyeti ve kurumun kendisini simgeler. Tatlı, salata, köfte vs. gibi nesnel ifadelerin serifli yazı ile betimlenmesi göze fazla ciddi bir izlenim veriyor ve listeyi yemek listesinden çok bir konseyin üye listesi gibi gösteriyor. Ayrıca kullanılan karakterlerin ince(regular) olmaları da heryerde kullanılan kalın çizgi ve stroke'ların yanında sönük kalmış. Yazılar Bold (Kalın) olsa idi daha iyi olurdu. Akabinde lokanta adı olan ALO Kanat için serifsiz-basit karakter kullanımı da Restoran'ın basit, yemeklerin ciddiyet uyandırıcı bir görüntü çizmesine yol açmış.

-Yazılardaki hizalama sorununun bir benzeri broşür'ün arka kısmındaki ADRES bölümü ve altındaki logolarda da yaşanmış. Logolar düzensiz ve hizasız. Üzerindeki adres bölümü içinse fazla büyük bir yazı puntosu kullanılmış. Zaten yazı alanın dışına da taşmış.

-Broşürler ile kartvizitler arasında kurumsal uyum sağlanmamış.

-Renklerde de bir cansızlık ve iticilik sözkonusu. Tabiki müşteri isteği doğrultusunda böyle yapmışsınızdır diye düşünüyorum. Ama bir lokanta için kötü renk seçimleri bana göre.

-Üstteki menüde sağdaki küçük küçük yemek görsellerinin etrafına gereğinden fazla kalın kenar çizgisi atanmış.

Saydıklarımı çok abartılı ve ütopik bulmazsınız umarım. Üzerinde rötuşlar yapıldığında daha güzel olabilecek bir çalışma.

Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle..

İyi çalışmalar...

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
O yazılarının Taştığı kısımları Son baskıya göndermeden önce Kontrolde düzeltmiştik!

Kenar Çizgilerin Çok Kalın olduğunu Baskıdan geldikten sonra anladım gerçekten onlar fazla ön planda olmuş :D

Vakit Ayırıp Bu kadar Detaylı bir Yorum yaptığınız için teşekkür ederim.Bu benim ilk işim olduğundan Bu saydığınız hataların olması normal,Önerilerinizi bundan sonra dikkate alıcam.

Tekrar Yorum için Teşekkürler

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk olmasına rağmen bence iyi

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence gayet sade güzel renkler çok hoş eline sağlık.....