Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yaptığım iş açılmıyor

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar merhaba. cdr 12 de yaptıgım yüzlerce iş, bugün açamıyorum, sadece cdr simgesi olarak görünüyor işler arşivde... tıklayıp açıyorum boş bir sayfa, ne yapacam şaştım kaldım bi yardım lütfen....

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar merhaba. cdr 12 de yaptıgım yüzlerce iş, bugün açamıyorum, sadece cdr simgesi olarak görünüyor işler arşivde... tıklayıp açıyorum boş bir sayfa, ne yapacam şaştım kaldım bi yardım lütfen....

bir üst versiyonda açmaya çalışın, bundanda sonuç alamazsanız eğer, tekrar buradan iletişime geçebiliriz.

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cdr12 de yaptıgım işler, x3 de ve x5 de açılmıyor,denedım.
import ettım yıne acılmadı
farklı kaydet deyıp cmx olarak denedım, sayfada kaydedecek yada yazdıracak bırsey yok dıye uyarı verdı,
farklı ısımle kaydettım yıne bos acıldı, hıc acmadan pdf ye cevırdım yıne bos, dırekt yazdır dıyorum yıne bos cıkıyo. ne edecegımı gercekten sasırmıs durumdayım :( yılların emeği işler var çünkü, 10 - 20 parça da değil .. :(

Son düzenleme:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel'i kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Açılmayan dosyalardan birini yüklerseniz dosyada da sorun olup olmadığına bakabiliriz ...

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel'i kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Açılmayan dosyalardan birini yüklerseniz dosyada da sorun olup olmadığına bakabiliriz ...

pc'ye zaten yenı format çekilmiş, ondan sonra oldu bu olay... iki hafta bi izin yapalım dedik, dönüşte karşılaştıgımız olaya bakın ya :( msn adresınızı gonderırmısınız bana özelden, size mail olarak atayım bi örnek..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
pc'ye zaten yenı format çekilmiş, ondan sonra oldu bu olay... iki hafta bi izin yapalım dedik, dönüşte karşılaştıgımız olaya bakın ya :( msn adresınızı gonderırmısınız bana özelden, size mail olarak atayım bi örnek..

buuraya yükleyin bir dosyanızı hepberaber bir bakalım , sorun tamamiyle sizdeki corelden kaynaklanıyor ama yinede bakmakta fayda var, buyrun yükleyin herhangi bir cdr.yi çözüm üretelim.

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) başka bir yere kopyalamaya, rar dosyası yapmaya izin vermiyor.

" diskin dolu yada yazmaya karşı korumalı olmadıgından ve dosyanın şu anda kullanımda olmadıgından emin olun " dıye bı uyarı verıyor...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
:) başka bir yere kopyalamaya, rar dosyası yapmaya izin vermiyor.

" diskin dolu yada yazmaya karşı korumalı olmadıgından ve dosyanın şu anda kullanımda olmadıgından emin olun " dıye bı uyarı verıyor...

benim size tavsiyem corel 12 cd sini takın program ekle/kaldırdan repair ( onarım ) seçeneği ile corel bileşenlerinin yeniden yapılandırılmasını sağlayın,
çözüm olacaktır.

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim size tavsiyem corel 12 cd sini takın program ekle/kaldırdan repair ( onarım ) seçeneği ile corel bileşenlerinin yeniden yapılandırılmasını sağlayın,
çözüm olacaktır.

denemekte fayda var, zaten yapacak çok bişeyım kalmadı... herseyı denedım..