Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yaptığım iş bakşa pc de acılmıyor....

yaakamoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba
corelx5 iş hazırlıyorum,yeni öğreniyorum bu programı tam bilmiyorum......
işi hazırlayıp başka pc aktarıyorum flahs bellekle fakat açılmıyo,sayfa boş......biri çıksa işin diğeri çıkmıyo ,sorun ne bilmiyorum
corelde işi ne zamn hazırlasam başka programda da acamıyorum,corelin diğer versiyonu olan corel12 de acmıyo.off delirecem artık hata yapıyorum fakat nedir....lütfen yardım edin kurtulayım bu dertten .......... şimdiden herkese teşekkürler .......... işi convertliyorum da .........

Benzer konular

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
CorelDRAW X5'de yapmış olduğunuz bir çalışmayı baska bilgisayarda ve düşük versiyonda (CorelDRAW 12'i kastediyorum) açabilmek için kaydederken düşük versiyon kaydetmeniz gerek, her zaman düşük versiyon kaydetmeni öneririm baska biryere götürürken sorun çıkmaz belki karşı taraftaki düşük versiyon kullanıyordur.

yaakamoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
CorelDRAW X5'de yapmış olduğunuz bir çalışmayı baska bilgisayarda ve düşük versiyonda (CorelDRAW 12'i kastediyorum) açabilmek için kaydederken düşük versiyon kaydetmeniz gerek, her zaman düşük versiyon kaydetmeni öneririm baska biryere götürürken sorun çıkmaz belki karşı taraftaki düşük versiyon kullanıyordur.

teşekkürler cevap veridğin için...
peki düşük versiyonda nasıl kaydeceğim.......... açıklarmıısn

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟
rhinokurtcorelsave.jpg

Düşük versiyonda kaydetme Save kutusunda Version sekmesinde yer almaktadır...

Son düzenleme:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
v12 seçmeniz yeterli ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Service Pack'leri yüklemeden önce sorun yaşadığım oluyordu. SP'ler yüklüyse sorun yaşamazsınız. Kolay gelsin ...