Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptıgım Logo Hakkında Bir Sorum Var.?

crazy ömer

🌱Yeni Üye🌱
1.png

arkadaşlar ben bu logoyu yaptım bunun efektini stroke ile yaptım benım bu ararldakı cızgıyı transparan sekılde yapmam lazım normal sekılde beyaz olarak yaptım bunu tek tek cızgılerler arasını acmak zorundamıyım yoksa bir yolu varmıdır teşekkürler..

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hangi programda çalıştın ?

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet hangi program...photoshopta böyle olmuyor stroke...ama photoshopsa boyadığım yerdeki alanı 0 yaparak dene...
layerd.jpg

crazy ömer

🌱Yeni Üye🌱
kullandıgım program photoshop cs3 arkadaşlar tesekkurler answersaray denıcem yazdıgını sonucu buraya yazarım.

ProByS40

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim
photoshop'ta yapılan logodan hayır gelmez. neden dersen bildiğin gibi pixel tabanlı bir program. yeri gelir büyütürsün yeri gelir küçültürsün pixeller sapıtır.
Corel - Freehan - İllustratör gibi bi programda logo çalışmalısın. Grafikersen önereceğim program coreldir.

bu logoyu corelde çok rahat yaparsın . Pen tool a hakim olmak lazım ama.
o gri yazıları yazdın diyelim. ardından hepsine stroke veriyosun. crtl + k ile ayırıyosun stroke'u. Ardından trimleyerek istediğin şekli verirsin.

Ama sana tavsiyem photoshop ta logo çalışma.
unutma ki vektörel tabanlı eps ai uzantılı dosyalar her türlü boyuta gelebilir ve asla bozulmaz.. iyi çalışmalar

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
yüzde doksan katılıyorum...

kardeşim
photoshop'ta yapılan logodan hayır gelmez. neden dersen bildiğin gibi pixel tabanlı bir program. yeri gelir büyütürsün yeri gelir küçültürsün pixeller sapıtır.
Corel - Freehan - İllustratör gibi bi programda logo çalışmalısın. Grafikersen önereceğim program coreldir.

o gri yazıları yazdın diyelim. ardından hepsine stroke veriyosun. crtl + k ile ayırıyosun stroke'u. Ardından trimleyerek istediğin şekli verirsin.

unutma ki vektörel tabanlı eps ai uzantılı dosyalar her türlü boyuta gelebilir ve asla bozulmaz.. iyi çalışmalar

yüzde doksan katılıyorum...

crazy ömer

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim

haklısın biliyorum corel bilgimde war ama ps daha basit gelıyo bana :D

ama dedigin gibi en iyisi corelde yaptak tesekkurler.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle vektör çalış..arkadaşlar çok haklı...bende de olmamıştı söylemiştim ama:) bir dene belki göl maya tutar dedim:)) iyi günler.

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım yazını ctrl + j yle kopyala sonra birleştir 2 layeride sonra magic toolla sadece yazını seç al sana stroke ların gitti sadece yazının içini seçtin arkadaşları destekliyorum birdahaki sefere logo için vektörel bir program kullanmalısın bir şey daha corelx3 yada x4 varsa pc de bu çalışmanı al corele at Trace Bitmap ten hangi ayar işine geliyorsa çizdir :) al sana logonun çizimide hazır

crazy ömer

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım yazını ctrl + j yle kopyala sonra birleştir 2 layeride sonra magic toolla sadece yazını seç al sana stroke ların gitti sadece yazının içini seçtin arkadaşları destekliyorum birdahaki sefere logo için vektörel bir program kullanmalısın bir şey daha corelx3 yada x4 varsa pc de bu çalışmanı al corele at Trace Bitmap ten hangi ayar işine geliyorsa çizdir :) al sana logonun çizimide hazır

eywallah bilader ya bu hiç aklıma gelmemişti :D sagolasın :D hersey için