Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptığım web sitesini avast kurulu olan bil. Açmıyor

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bi web sitesi yaptım site normalde açılıyor ama avast kurulu başka bilgisayarlarda yaptığım site açılmıyor.hata veriyor lütfennn yardım

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Site klasöründe virüs vardır bu kdr basit iyice bir kontrol etmelisin.

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim ftp den gönderdğim klasördemi yani

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
evet... sizi sizi demek siteye truva atarsınız :D işin şakası tabii elinizdeki her dosyayı tek tek taratın.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Avast ana dizindeki virüsleri buldugu için açmanıza izin vermiyordur.Diğer arkadaşlarında dediği gibi; Ana dizini(index klasörü) ftp' ye atmadan önce virüs taramasından geçirin ve ftp' ye yeniden atın.

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazdığınız sitede emitasyon bölümler varsa yani editleyip koyduğun bölümler de varsa onlarda da sorun olablir:S

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet... sizi sizi demek siteye truva atarsınız :D işin şakası tabii elinizdeki her dosyayı tek tek taratın.

tabii canım truva atıyorum sitelere, isterseniz sizede bir tane gönderebilirim, ama size ilgilendğiniz için, içinde teşekkür olan bi truva gönderebilrm:).
ozaman bi taratalım dosyaları tskr

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Avast ana dizindeki virüsleri buldugu için açmanıza izin vermiyordur.Diğer arkadaşlarında dediği gibi; Ana dizini(index klasörü) ftp' ye atmadan önce virüs taramasından geçirin ve ftp' ye yeniden atın.

sanırım index te bi sıkıntı var evet, tşkkür ederim denicemm

esila

🌱Yeni Üye🌱
selam dosyayı taratmaktan ziyade, index sayfanızı açıp içersinde <iframe>... şeklinde gizlenmiş kodların olup olmadığına bakın... ya da <script> tagı altında birsürü harf karakter içeren yazılar şeklinde de olabilir. bu satırları temizledikten sonra, dosyanızı ftp'ye tekrar atın ve ftp şifrenizi değiştirin... bu arada işinizin bittiği dosyayı salt okunur olarak tanımlamayı ihmal etmeyin ve host firmanıza durumu bildirin. onların size başka çözüm önerileride olacaktır.

muratmtl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam dosyayı taratmaktan ziyade, index sayfanızı açıp içersinde <iframe>... şeklinde gizlenmiş kodların olup olmadığına bakın... ya da <script> tagı altında birsürü harf karakter içeren yazılar şeklinde de olabilir. bu satırları temizledikten sonra, dosyanızı ftp'ye tekrar atın ve ftp şifrenizi değiştirin... bu arada işinizin bittiği dosyayı salt okunur olarak tanımlamayı ihmal etmeyin ve host firmanıza durumu bildirin. onların size başka çözüm önerileride olacaktır.

evet öle bi koda rastladım bende zaten, en altta yazıyodu
bi deneyeyim tşkkr