Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sezgi-sirin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Canım balık çekti birden. Birincideki istavrit yazısını 2. çalışmadaki zemine uygulasan daha iyi duracak gibi.
Emeğine sağlık.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
ben bu etiketten birşey anlamadım.. hele hele etiketin amacı baya bi güldürdü beni.. balıkçı satan birilerine yapmışsın :) peki bu balıklar denizden çıkmış halleriyle mi yoksa masamıza servise hazır şekilde mi satılıyor?
öğreti olarak açıkladığın şeyleri tekrar gözden geçir bence yoksa bir gün kendi ürününün etiketini bu şekilde yaparsan senin de dediğin gibi raflarda son kullanma tarihinin geçmesini bekleyebilir :)
yine de hoş görünüyor zaten karnım açtı bu da guruldamasını sağladı :D

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi yapmıssın tamam sakın ol heyecanlanma ellerine sağlık gusel olmuş...

atasoy

🌱Yeni Üye🌱
bi balıkçıyı aşan bi tasarım olmuş bence güzel olmuş eline sağlık takma sen art niyetli eleştireleri ufku geniş tut balıkları parça değil daha büyük iki üç tane koysan göze çabuk çaırpardı

sule_ebrar

🌱Yeni Üye🌱
bence alttaki çalışma iyi.. bide istavrit yazısındaki kontur siyah değilde beyaz olursa daha iyi olacak gibi...

blade27

🌱Yeni Üye🌱
Tek Klimeyle Harika Olmuş Ellerine Sağlık...

ayşe özmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çalışma amacına uygun değil. Birincisi resim menü tabağı gibi duruyor. Hiçbir albenisi yok. İkincisi müşteriniz kızarmış halde satmıyorsa alıcıları kandırıyorsunuz. Üçüncüsü... daha çoooooooookkkkkkkkk çalışman gerek bu işe. Resimleri çekemedim diye başka firmaları kötüleme hiçmi istavrit resmi bulamadın. Alelacele yapılmış bi çalışma. Grafikerlik demek yaratıcı düşünce demek. Kızmayın ama başlayın bence düşünmeye bir an önce. İyi çalışmalar.

neptune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence biraz klişe bir çalışma olmuş. bu tarz çok etiket var ülkemizde.
renkler fontlar vb. klasik. gene ciddi ama albenisi olan bir fontla "istavrit" ve "dondurulmuş" gibi kelimeler yazılabilirdi. evet Türkçe font sıkıntısı var. Güzel albenili fontların birçoğunda İ,ğ,ş gibi harfleri bulamıyoruz o yüzden her fontu kullanamıyoruz. ama vektörel programlarla fontlar daha çekici hale getirilebilir.
ayrıca daha canlı renkleri barındıran daha kaliteli görseller olursa insanlarda o balıkları alıp yeme isteği daha fazla uyanacaktır.
arka plan deniz resmi olmayabilirdi... koyu tonlarda arka plan bence yemekler için daha iyi. daha iştah açıcı. ya da deniz olacaksa denizden fırlayan balıklar olabilirdi... tabak değil de.
eline sağlık.