Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım: Çizim esnasında fazladan tırnaklar?

erkay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar uc logic wp8060 kullanıyorum
yalnız photoshpta çalışırken resimde mavi içine aldığım sorunlar oluşuyor. yani çizgi kalından inceye doğru gelirken son anda biraz daha devam ediyor sanki. bir resmi bitirdiğimde bir o kadar süre de o tırtıkları temizlemeye çalışıyorum. çünkü o fazlalıklar resmi çok kötü gösteriyor. iki kalemi denedim, pressure ayarları ile oynadım sonuç yine aynı. sizce neden böyle oluyor?

Benzer konular

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
bu gayet normal bişey, ben wacom intuos 4 M kullanıyorum, bende de aynısı :)

bunu azaltmanın yolu, pressure ayarları ile oynamak ve kalemle boyarken, elini orantılı kullanmandan geçer.

kolay gelsin..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Aslında bu çok güzel bir özelliktir ama iptal etmek istiyorsanız aşağıdaki tablodaki gibi brushes ayarlarını yapabilirsiniz..

Daha keskin bir brush için aşağıdaki;

brush03.jpg

Tekrar eski haline getirmek için;

brush02.jpg

Umarım faydalı olur.

erkay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sağol yorgunella. o özellik benim için de çok güzel. ama benim istemediğim olay inceleşmesi değil inceleşirken son anda aynı incelikte bir çizgi halinde devam etmesi:)
yoksa bastırınca kalın hafif bastırunca ince çizgiler çok güzel bir özellik..

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Kalemi tablette kullanırken ekrandaki hızı nasıl? Gözle görülür bir gecikme var mı? Kalemin pilinin durumu nasıl? Belki ondan da olabilir.

Son düzenleme:

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Pardon soru üzerine soru olacak ama diğer programlarda nasıl? "Corel painter" de falan denediniz mi? Ben wacom kullanıyorum, "Photoshop" bazen bende de sensitiviteyi kaybedip kalın mouse çizgisi gibi çizmeye başlıyor yada dokunmatik tuşlar çalışmıyor. "Painter" de hiç sorun çıkmıyor. Bir de farklı bir programda deneyin. Sorun nerede daha iyi anlaşılır.

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
bu da benim tabletle çizimim. (wacom intuos 4 M)

bende var, arkadaşın problem ettiği durumlardan, bunu biraz kalemi düzgün basınçta kullanmanız ve tablet hassasiyeti ile orantılı.