Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım Edebilicek Varmı bunu nasıl yapabilirim Acil lütfen :(

slamans

🌱Yeni Üye🌱
birisinde gördüm ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardım edermisiniz.

Benzer konular

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Photoshopta resimler dekupe edilip bir mekana yerleştirilmiş. Montaj başka birşey değil.

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu ders daha önce verilmişti bir arkadaş vasıtasıyla sorulup yanıtlanmıştı foruma bakarsanız bulabilirsiniz.

decca

🌱Yeni Üye🌱
Dostum kameranın aynı pozisyonda olmasına dikkat ederek çekim yap ve snra bütün çekilen resimleri cs de aç hepsini üst üste at layerlere dikkat ederek diğer bölümleri silerek yapablrsin.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu çok basit dostum :) önce kendine bir mekan seç daha sonra farklı yerlerde farklı pozisyonlarda fotoğraf çekin. ondan sonra herşeyi photoshopa bırak :D şaka tabi photoshop kendi kendine bişey yapamaz sonrasınıda sen photoshop ta dekupe yaparak tamamlıcaksın.
farklı olarak çektiğin fotoğrafları layer olarak aç hepsi ayrı ayrı katman bunun için file /sripts/load files into stack menüsünü kullan ister klasör olarak istersende dosya olarak seç layer olarak gelir şimdi bütün layerların gözünü kapat başla dekupe işlemine. bunu yaptıktan sonra seç ctrl+j tuş kombinasyonuyla ayrı bir layer olarak al. bu ayırdığın layerları mekana yerleştir işte hepsi bu dostum :)