Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım Ederseniz Sevinirim :)

Benzer konular

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Arkadaşım, zor birşey değil aslında photoshop biliyorsanız sizin için zor olamaz...
Düğün fotoğraflarında karşılaşılan bir durumdur...Backgrounda Gelin ve damat ön planda olan bir pozu vardır, arka da da gelinin tek pozu durur...Gelin iki yerde nasıl oluyor diye mantıksal bir soru gelir akla...Basittir... Gelinin çekilmiş olan bir pozu aynı background içine atıldığında işlem tamamdır...Montajlama dan ibaret yani...
Verdiğin örnek resimde aynı kişi aynı backgrounda iki tane işte düğün fotoğraflarında yapılanla aynı...
Aynı kişi olan iki farklı pozu decube(önceki arka planı temizleyip(kesip) ) bir background içine attığında aynı kişiden iki tane olmaz mı :D :D
photoshop hakkında bilgi sahibi olmaya çalışır da kavrarsan photoshop kullanmayı aynısını sende yapabilirsin... zor değil , öğren sende yap :)

walasiga

🌱Yeni Üye🌱
Evet Zaten Mühüm olanda O Nasıl yapcagımı Bİlmiyorum :D

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İki Ayrı pozunu bul fotoğrafın icinden dekupe et
istediğin arka plana koy bunuda nasıl yapıcam diyorsan sitede dersler var toplu olarak indir uygulamalı olarak yap

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Evet Zaten Mühüm olanda O Nasıl yapcagımı Bİlmiyorum :D

photoshop bilginiz pek yok galiba. Öncelikle photoshopta çalışma alanını, paletleri, toolları öğrenmekle başlayın...Photoshop bilgisi birden öğrenilen birşey değildir, zamanla gelişirsiniz...Bir yerden başlayın ve forumda aradığınız bilgiler mevcut biraz araştırmaya koyulsanız olur.Kolay gelsin

walasiga

🌱Yeni Üye🌱
Neyse Saolun Denemeye Çalışcagım Umarım Ypaarım