Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardım FCB Logo

efsane 26

🌱Yeni Üye🌱
barcelonalogo_250001.jpg

bu logo nasıl yapılmış yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Benzer konular

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
en kolay yöntemi söylüyorum
nette örnekte verdiğiniz gibi bir texture bulun (old paper texture olarak google da aratırsanız çıkabilir)
barcelona logosunu alın ve modunu "overlay" yapın işte bitti :D

yada

arkaplanı koyu sarı fln yapın barcelona logosunu üstüne texture yi de onun üstüne koyun. texture layer ının modunu overlay yapın yine oldu :D

ikisi içince opacity ve fill ayarlarınızlada birkeç değişiklik yapmalısınız

efsane 26

🌱Yeni Üye🌱
bluex

yardımın çok teşekkür ederim AMA söyledğim barça logosu gibi olmuyor denedim çünkü; sanki barça logosunu yapan arkadaş daha başka metodlar denemiş gibi ne dersin

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
1-logonun etrafında drop shadow var
2-logoya bir gradient map yada color overlay uygulamak lazım (rengini koyultmak için)
3-logonun üzerine arkaplandaki texture uygun mod ayarında (önce overlay demiştim) uygulayın. Yada eskitme brush ı alıp üzerine birkaç damga vurun. nette grunge brush diye aratırsanız çıkar.

şuan bunlar ve üstekiler aklıma geliyor.
Alternatifi bulunca devam ederim.

efsane 26

🌱Yeni Üye🌱
blue x kardeşimben biraz photoshop da yeniyim anlatıklarını anlamakta biraz zorlanıyorum benim amacım eskişehirspor logosuna barça logosu gib yapmaktı ama yapamadım sen denermisin olabilirliliği var mı

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
olabilirliği varda hazır beklememek gerekir :)

aşağıdaki birkaç derse bakın. resimlere nasıl efekt verildiğini inceleyin. istediğiniz sonucu bulabilirsiniz
ders 1

ders 2

efsane 26

🌱Yeni Üye🌱
çok doğru söylüyorsun bakalım biraz daha uğraşalım bakalım

efsane 26

🌱Yeni Üye🌱
blue x kardeşim valla kapşonlu sweat ve ya t shirt tasarımı yapıcam cs 5 de konusuda eskişehirspor olacak hangi siteler daha faydalı olabilir ne yapmalıyım biraz bigi verirmisinin?

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
şimdiye kadar tşört basımı için bir araştırma yapmadım. Çıktısı nasıl, baskısı nasıl olur diye hiçbir fikrim yok maalesef.
benim bildiğim (gerçi duyduğum hiç uygulamadım) hp nin bir kağıdı var, üzerine renkli çıktı alıyosun tşörte ütülüyorsun. Kendin basıyorsun :D . diğer yolu yordamı bilmiyorum maalesef.

EDIT:

Son düzenleme:

efsane 26

🌱Yeni Üye🌱
peki şöyle afilli güzeller textler olsun brush lar olsun nerden bulabilirm mesela 1965 veya eskişehirspor yazıcam ama şekilli olsun istiyorum

efsane 26

🌱Yeni Üye🌱
eyvallah kardeşim sağolasın ama şu barça logosuna hala yapamadım :( senden daha fazla yardım istiyorum birde armaların altındaç ıkan içine isim veya nuamra yazmak için şekiller var uzun ince bi çizgi onları nerden bulabilirm şimdiden sağol

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
"vector label frames" olarak aratırsanız ambleme benzer şekiller bulabilirsiniz. (farklı kombinasyonları deneyin).
Logoyu bende denedim. arkaplan işi götürüyor. logonun tonunu ayarlamak mesele. clor overlay ve gradient mapten uygun değer uygulanmalı.
ben 2 dk da denedim şöyle çok basit bir sonuç aldım. pek benzediği söylenemez.
96143355.jpg

Son düzenleme:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
eskişehirde sublimasyon makinesi olan fotoğrafçı veya reklamcılarda yaptırabilirsin baskıyı bluex bu hp transferler eskilerde kaldı artık sublimasyon var 180 derecede preste basılıyor sublimasyon kağıdına çıktı alıp sublime yazıcıdan direkt preste basıyorsun ütüle falan onlar eskide kaldı:) biraz çağa ayak uydurun ya:):rofl:

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
https://us.123rf.com/400wm/400/400/bonsai/bonsai0906/bonsai090600018/5110744.jpg

bluex kardeşim bunu nasıl yaparız peki barça logosuyla benzerlik gösteriyopr galiba buda text ilemi yapılmış

Bu resme eskitme yapılmış.
bak bu derste güzel güzel anlatılıyor. brushlarla eskitme yapılıyor.
kolay gelsin :)

eskişehirde sublimasyon makinesi olan fotoğrafçı veya reklamcılarda yaptırabilirsin baskıyı bluex bu hp transferler eskilerde kaldı artık sublimasyon var 180 derecede preste basılıyor sublimasyon kağıdına çıktı alıp sublime yazıcıdan direkt preste basıyorsun ütüle falan onlar eskide kaldı:) biraz çağa ayak uydurun ya:):rofl:

:D
pek takip etmedim. bildiğim tek yöntem oydu. Lise zamanında kullanmıştım bi ara.
Teknoloji son sürat :)
Bunu demeden edemicem :D ipad alanlara geçmiş olsun ipad2 çıkıyor hemde usb desteği var :rofl::rofl: