Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım Floresan ışık

designator35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mentalray renderda 3dsmax floresan ışık efekti yani bir arka pano arkasına floresan ışık varmış havası vermek rica etsem yardım. nasıl yapıyor ve varsa anlatım....şimdiden cevap vereceklere tşk....

Benzer konular

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
sahnemize text tool ile yazıyı yazdıktan sonra extrude uygulayın
material editor de yeni bir standart material ekliyoruz ve kendi tercihimze göre renk veriyoruz. daha sonra material effect channel tuşuna basıp 0 dışında bir değer veriyoruz.. genelde ben 5 veriyorum
Rendering menusunden video post u seçtikten sonra karsınıza yeni bir pencere cıkacak..
perspectivi seçin
açılır menuden görüş açımızı seçiyoruz kamera eklediysek kamerayı seçiyoruz.. render options kısmından blur efekt gibi ceşitli efektler de ekleyebilirsiniz...
bu butonun anlamı ise image filter event.. yani bir tür kamera lens efekti.. açılır menuden Lens Effects Glow u seçip Setup'a giriyoruz.
şimdi karşımıza yeni bir pencere daha çıkmış olacak.. resimdeki gibi Effect ID kısmına material editordaki verdiğimiz değeri giriyoruz.. biz 5 yazmıştık
Preferences sekmesine girip (size 5) User'i saçin
Effekt size parlama değeri color ise yansıma rengini belirlememizi saglar.
Video post menusune geri geldikten sonra koşan adam ikonunu seçiyoruz
burdan render ayarlarını yazıyoruz... video kalitesi ve boyutu gibi...
ve en sonunda render tuşuna bastığımızda yaptığımız işlem sonucu olarak oluşuyor
girdiğiniz değerlerle oynayarak çeşitli görünümler elde edebilirsiniz...

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl birşey istediğinizi örnek resimle göstermeniz mümkün mü ?