Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardım lazım :(

hakann_okann

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni geldim. Mersin üniv. bilgisayar prog. okuyorum. Grafik veya modelleme ile ilgili bir bilgim yok ve bunu gidermek istiyorum mersinde bunu eğitimini veren bir kurs falan varmı diye araştırdım ama bulamadım. Bu alanda iyi olan ve iş arayan birkaç arkadaş var forumda. Yeni üye oldugum için pm atamadım. Eğer gerekiyorsa ücret karşılığı o arkadaşlardan ders alabilirim veya uzaktan internet üzerinden bana bu işin temelini öğretebilecek bir arkadaş varsa lütfen cevap yazsın. :sadsmile:

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
Arkadaşım özel ders kurs tabiki alabilirsin ama interntette programla ilgili döküman fazlasıyla var biraaz araştır istersen.
Burası yardımcı olur istersen

hakann_okann

🌱Yeni Üye🌱
sağolasn abi verdiğin sitede kaynaklar var ama benım demek istediğim bunun eğitimini verebilecek bir arkadaşın olup olmadığı?
Grafik konusunda hiç bilgim yok. Site de genelde arkadaşlar yaptıkları projeleri göstermişler bunu nasıl yaptıkları hakkında çok az kaynak var :(

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
Nasıl yok olmaz olurmu burada ve bütün forumlarda dersler başlığı altında nasıl yapıldığı anlatılıyor.

fatihkull25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ayrıca arkadaşım biraz karıştır neyin nerede olduğunu anlamaya çalış. Genelde öğrenim bu şekilde olur... Saygılar