Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım lütfen

erenyalcin34

🌱Yeni Üye🌱
kolay gelsin arkadaşlar benim çalıştığım firmada grafik bölümündeki arkadaşlar windows 8 işletim sistem i7 3.60 ghz işlemcili 8 gb ram nvidia gforce gt 730 4 gb ekran kartı 120 gb ssd hdd ile çalışıyorlar. ama gün içerisinde işlem yaparken 4 5 kere kitleniyor ve kapatmak zorunda kalıyoruz yaptıkları işlemler gidiyor. Mac alınmasını istiyorlar ama benim mac hakkında bilgim yok. internetten baktığım i5 işlemcili 2.7 ghz Intel HD Graphics 5100 ekran kartı olan bir apple bilgisayar var bunun iyi olduğunu söylüyorlar . bunu aldığımız zaman sorunlar gidermi? özelliklerini baktığımda şu anda kullandıkları bilgisayar daha iyi tek fark birisinin işletim sistemi macintosh öbürü windows bu fark etkiler mi hızını bu kadar. Alınırsa sorun yaşarmıyız ( sorun yaşamaya devam ederlerse neden aldırdın diye sorabilirler ) ? şimdi den teşekkür ederim

Benzer konular

serkanbens

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence Kesinlikle MAC.
En basiti PC'ye virüs bulaşır MAC'de öyle bir dert yok.
MAC'de ekran görüntüsü Matbaadan çıkacak olan çalışmaya %95 yakın PC de ise %75 bildiğim kadarıyla.
MAC de de kasma olur illaki çok zorlarlarsa ama PC kadar olmaz. PC de her markadan ürün olabiliyor. HDD başka marka rkran kartı başka marka vs. Ama MAC te sadece tek üretici ve oda zaten grafik programları için.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
i7 3.60 ghz işlemcili + ssd hdd + 8gb gibi bir bilgisayar kitlenmesi enteresan

1. Virüs taramsı yapın

2. Bilgisayarınızın fanlarını özellikle işlemcinin fanlarını ve ekran kartının fanını temizleyin (fazla ısınmasından dolayı olabilir)

3.Bilgisayarın Power Supply Güç Kaynağı kontrol ettirin yada Watt güçünü artırın

4.Illustrator prog hangi sürümünü kullandığınızı bilmiyorum ama eski versyonsa win8 sorun yaşıyor olabilir ve ayrıca windows 8 güncelleğin

leicageo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
O bilgisayarin kilitlenmemesi lazim fakat mac ile calismak cok daha mantikli. 2013 i7 27" imac i satiyorum bilginiz olsun henuz 1 yillik kutusu herseyi tam