Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım...

Death06

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili abilerim , kardeşlerim...Sizlere danışacağım şeyler var.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ben Turzim öğrencisiyim ve Bu işi Yapma İSTEMİYORUM.Ben 4 senedir Photoshop vs After effect ile bazı hazır projeleri alıp düzenleyerek,değiştirerek birşeyler yapıyordum.Photoshopta şuan yapamayacağım birşey yok.After effectte daha gelişmedim.Kendimi 4 sene sonra farkettim.Aklımda çok şey yapamasım var fakat alt yapım yok.Bu işi istiyorum ve seviyorum.Zevkli bir iş.
- Bana önereceğiniz nelerdir ?
- Örneğin ; bir Televizyon kanalında çalışsam grafik üzerine ne kadar maaş alırım.

Şimdikten Teşekkür Ediyorum.

Benzer konular

alim bey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardesım öncelikle çalışmalarında başarılar diliyorum ama sen sordun ben söyleyeyım bırkac programla uc beş ısle bu işler bıtmıyor medya sektöru kolay bı sektör degıldır. kaldıkı bu işin okulunu okuyanlar bıle acıkda kalıyor. trt ve özel kanallara yıllarını verip suan boş gezen cok tandığım var bu ınsanlar işi bılmedıgınden mı boş kaldılar tabıkı hayır yanı senı koruyan bır dayın olması gerekıyor yınede ümitsizliğe kapılma çalışmaya devam et programı bılmek kurgucu oldun anlamı na gelmez oyle olsaydı herkes kurgucu olurdu medya da göruyoruz yapılan işleri coğu göruntü salatası yapmaktan öteye gıdemıyor.yerel kanalda calısma ıhtımalın yuksek olabılır ama onlarda senı resmen amele gıbı kullanabılır . bu söktörun zorluklarını içine girmeden anlamak sımdılık zor olabılır hatta yaptıgın ıslerden yıllar gemıs olsada para alamayacagını düşünmenı işsiz kalabılecegını süreklı kendını yenilemen gerektıgı gıbı bır cok sıkıntılarla karsı ya kalacagını dusunerek bu alana ağırlık vermenı öneririm ...

Death06

🌱Yeni Üye🌱
Alim Bey Öncelikle İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.Aslında yazdıklarınız beni karamsarlığa düşürdü.Amele gibi kullanmaları ve Yıllarını verip issiz kalanlar.Acaba bu kalanlar işini doğru dürüst yapmadıklarından dolayımıdır ?.Amele gibi kullanılanlar yerine göre midir ?..Ben bu işte kendimi daha çok geliştirirsem ki bunuda düşünüyordum.3DS Max kadar gitmeyi planlıyordum.Yalnız bu kadar emek veripte boşa çıkması doğrusu beni düşündürdü açıkçası...Sizin sözleriniz şuan benim için altın değerinde.Çünkü işi bilen biri olarak konuştunuz.

alim bey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardesım be daha oncede belırtıgım gıbı en ıyısı olmak gerekır özel sektör ne yazıkki böyle senden daha iyisini bulduğu zaman koyar kapıya ama bu seni soğutmasın sni olumsuz olarak etkilemek istemem ben sadece nasıl çalışman gerektiğini vurgulamak istedim bu koşulları düşüneek çalış tabikide alanında iyi olursan dediğim gibi sürekli kendinin yenilersen neden aç kalasın umarım benı daha iyi anlamıssındır ...

Burak75

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili kardeşim; öncelikle tüm forum sakinlerine selamlar olsun, ben bizzat kendim bu işe tesadüfen girdim hiç after effect bilmeyen birisi olarak izlediğim tutorial vs. vs. gibi eğitim videoları ile bu programı 2 hafta gibi cuzi bir sürede çözdüm benim asıl mesleğim grafik falan değil has branşım bilgisayar programcılığı ama bu bölümü okuyupda böyle programları hobi olarak kullanmayan yoktur sanırım, şu anda bir medya reklam ajansında çalışıyorum after effect, adobe programları, cool edit(ses yapım), flstudio(ses) gibi birçok yazılımı kullanıyorum gayet güzel maaşım var ayrıyetten sigorta, sodexho 'larda cabası ... Bence azmi olan hırs'ı olan kazanır arkadaşlar ...

Death06

🌱Yeni Üye🌱
Alim bey teşekkür ediyorum.Anlamış bulunmaktayım.

Burak Bey dedikleriniz benim içimi rahatlattı yani azim,istek ve işi sevme olduktan sonra gerisi gelir diyorsunuz.Adobe Programlarının tümünümü kullanıyorsunuz...Çok iyi derece de mi biliyorsunuz...Bunları kendiniz mi öğrendiniz ? yoksa kursa felan mı gittiniz.

Bende Hacettepe Üniversitesi Turizm 2.sınıf öğrencisiyim şuan.Ama Grafikerlik daha bir zevkli geliyor bana.

Bayfresh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Alim bey teşekkür ediyorum.Anlamış bulunmaktayım.

Burak Bey dedikleriniz benim içimi rahatlattı yani azim,istek ve işi sevme olduktan sonra gerisi gelir diyorsunuz.Adobe Programlarının tümünümü kullanıyorsunuz...Çok iyi derece de mi biliyorsunuz...Bunları kendiniz mi öğrendiniz ? yoksa kursa felan mı gittiniz.

Bende Hacettepe Üniversitesi Turizm 2.sınıf öğrencisiyim şuan.Ama Grafikerlik daha bir zevkli geliyor bana.

Tabi temel olarak Photoshop ve Illustrator (vector acisindan) bilmen sart. Reklam sektorunde biz yurtdisinda After effects den ziyade Final Cut Studio (motion ve compressor) kullaniyoruz ve Audio editing icinde Protools. 3D icinde Cinema 4D.
3D Max veya Maya daha cok oyun sektorunde kullanilan bir programlar.

Ogrenmek icin ilk etapda https://www.lynda.com sitesine uye olup gorsel tutorials izlemen yeterli.

Death06

🌱Yeni Üye🌱
Tabi temel olarak Photoshop ve Illustrator (vector acisindan) bilmen sart. Reklam sektorunde biz yurtdisinda After effects den ziyade Final Cut Studio (motion ve compressor) kullaniyoruz ve Audio editing icinde Protools. 3D icinde Cinema 4D.
3D Max veya Maya daha cok oyun sektorunde kullanilan bir programlar.

Ogrenmek icin ilk etapda https://www.lynda.com sitesine uye olup gorsel tutorials izlemen yeterli.

Teşekkürler Bayfresh.Çünkü mesleğimi değiştireceğim.Önemli bir yol ve hayatıma yön vereceğim bir meslek olacak.Sizce Tercih etmeli miyim ? Öneriyor musunuz.Bende istek ve grafiğe karşı bir sevgi var.Severek yapabilirim. 5 senedir uğraşıyorum.Hazır projeler vs çok şey var elimde.Sadece kendimi geliştirmek kaldı iyice.Çok program kullanıyorum.Birşeyler yapyıorum.Ve meslek hayatınada sürmeyi düşünüyorum.

Bayfresh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler Bayfresh.Çünkü mesleğimi değiştireceğim.Önemli bir yol ve hayatıma yön vereceğim bir meslek olacak.Sizce Tercih etmeli miyim ? Öneriyor musunuz.Bende istek ve grafiğe karşı bir sevgi var.Severek yapabilirim. 5 senedir uğraşıyorum.Hazır projeler vs çok şey var elimde.Sadece kendimi geliştirmek kaldı iyice.Çok program kullanıyorum.Birşeyler yapyıorum.Ve meslek hayatınada sürmeyi düşünüyorum.
Bence Interactive Media bolumunde daha cok is bulma firsatin olur.. Motion garphics yani. Anlamis oldugum kadariyla ogrenmek istedigin meslekde bu galiba. Turkiye gelenilde maaslar nasil bilmiyorum ama burda baya iyi kazaniyorsun. grafiker cok ama Motion garphics iyi bilen az oldugu icin Hollanda da maaslari saatlik 200 avro ya kadar cikabiliyor.

Death06

🌱Yeni Üye🌱
Bence Interactive Media bolumunde daha cok is bulma firsatin olur.. Motion garphics yani. Anlamis oldugum kadariyla ogrenmek istedigin meslekde bu galiba. Turkiye gelenilde maaslar nasil bilmiyorum ama burda baya iyi kazaniyorsun. grafiker cok ama Motion garphics iyi bilen az oldugu icin Hollanda da maaslari saatlik 200 avro ya kadar cikabiliyor.

Aynen öyle Bayfresh.Motion graphics yani Cinema 4d olsun 3ds max olsun after effectle birleşsin photoshop la grafikler çıkartıp aktarması böyle birşey istiyorum ben.Reklama giriyor sanırım buda.Yani gerçekten çok istekliyim ve sonuna kadar büyük bir sabırla yapacağıma inanıyorum.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim size.

Gökhan Alkaç

🌱Yeni Üye🌱
3d öğren. Adı geçen işler içinde para bir tek onda var. 3d kullanan insanlarda yaş aramazlar. 40 yaşına geldiğinde ne yapacaksın? Kimse 40 yaşında grafiker, kurgu-montajcı, hareketli grafik operatörünü işe almaz kolay kolay. 3d öğrenmekte kolay değil, bol bol zamanın olacak, hergün aralıksız çalışman gerek (yoksa unutursun öğrendiğini), yıllarını alacak.

Karar senin.

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
sevgili amatör kardeşim yanımda stajyere ihtiyacım var gel yanıma seni stajyer olarak alayım ben sana istediklerini öğretirim.