Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım

atakanwalker

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar oncelıke herkese merhaba.ben garafıkte ve bu sıtede yenıyım.kısaca hemen konuya gırmek ıstıyorum.ben halk egıtım merkezıne grafıker derslerıne gırmek ıcın kursa kayıt oldum.yaklasık 15 20 gun var derslere baslamaya.ben acemılıgımı atmam ıcın nasıl baslamalıyım ılk once ? Lutfen degerlı goruslerınızı esırgemeyın.herkese kolay gelsın. Tesekkurler...

Benzer konular

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaslar oncelıke herkese merhaba.ben garafıkte ve bu sıtede yenıyım.kısaca hemen konuya gırmek ıstıyorum.ben halk egıtım merkezıne grafıker derslerıne gırmek ıcın kursa kayıt oldum.yaklasık 15 20 gun var derslere baslamaya.ben acemılıgımı atmam ıcın nasıl baslamalıyım ılk once ? Lutfen degerlı goruslerınızı esırgemeyın.herkese kolay gelsın. Tesekkurler...

Merhaba kardeşim hayırlı olsun öncelikle inşallah güzel bir şekilde tamamlarsın.Bu süreçte sürekli olarak tasarımları araştır yani internete gir ve aklına gelen herhangi bir kelimeden örneğin " party design " diye araştır tasarımlara bak insanlar neler yapmış.Sürekli araştırmacı ol ki hayal dünyan gelişsin.Sonrasında aralarından bir tasarım seç ve onu yapmaya çalış , tabi bu sürede pratikte kazanmış olursun.Bunda utanılacak yada ayıplanacak birşey yok çünkü sıfırdan bomboş bir sayfaya kolay kolay tasarım yapabilen adam Türkiye'de çok az :) Ama dediğim gibi çok araştırmacı ol bol bol tasarımlara bak.