Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım

ayhangencer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar illustrator yapılmış çalışma var kopyalayıp indesing de yapıştırıyorum yazılar convertli geliyor convertsiz şekilde getirmenin başka yolu varmı

Benzer konular

myeyed

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
yazılar convertli gelmez aslında öyleymiş gibi görünür text ile içine girersen müdahele edebilirsin. Fakat yazılarda kayma birbirine geçme gibi durumlar olabilir. Yani çok sağlıklı olmaz. Eğer kopyalayacağın şey logo veya başlık gibi birşey ise illustrator olarak kaydedip indesign'a çağırabilirsin bu şekilde daha sağlıklı olur.

ayhangencer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ai olarak kaydedip place olarak açayım dimi doğru anlamışmıyım

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar illustrator yapılmış çalışma var kopyalayıp indesing de yapıştırıyorum yazılar convertli geliyor convertsiz şekilde getirmenin başka yolu varmı

ai çalışmayı text alarak varsayarsak böyle durumlarda text alanının içerisine girip kopyalayıp ind. yapıştırdığınızda düzenlenebilir halde getirebilirsiniz ama yorucu olur fakat ai dosyanızı pdf dönüştürüp Adobe Acrobat yardımıylada word dönüştürdüğünüzde word .ind içerisinede komple akıta bilirisiniz ve düzenleyebilirsiniz .... şayet .ai dosyanızı hiç bir düzenleme yapmadan aktarmak istiyorsanız pdf dönüştürdükten sonra ind aktarabilirsiniz