Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardıma Muhtaç Bir Dost!

DeRaN

🌱Yeni Üye🌱
Herkese merhaba..
ben seçmeli sanat grafik öğrencisiyim.. fakat daha birçok konuda eksikliğim var ki buda başıma dert açıyor.. yardımınıza ihtiyacım var diyebilirim kısaca:(
arkadaşlar TEMEL TASARIM kitabı için kapak tasarımı yapmam lazım.. fakat bunun için hangi programları nasıl kullanmam gerektiği hakkında bir bilgim yok.. sizlerin deneyimlerinden yararlanmak benim için daha iyi ve yararlı olacağı kanısındayım..
yardımlarınızı bekliyorum.. bu bi çare dostunuzu geri çevirmezsiniz umarım:)
esenlikler diler bekleme moduna geçiyorum..!

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
çok geniş bir soru sormuşsun, sorunun cevabı basit, grafik programlarınla yapabilrisn, ama
'' fakat bunun için hangi programları nasıl kullanmam gerektiği hakkında bir bilgim yok'' demen sorunun şeklini bozuyor, yani şimdi sana hangi program deseler kullanabiliyormusun, önerimi istiyorsun, yoksa hiç bir programda bilgin yok, nereden başlamalıyımmı diyorsun, yardım almak tamamen senin nasıl bişey istediğinle ilgili, tasarım konundamı yardım ? programların kullanımı konusndamı ? :) program kullanımları hakkında bir kaç cevapla işini yapabileceğini düşünmüyorum ama site içinde konular,derler, örnekleri takip edebilirsin, deran çık bekleme modundan g.o.k.h.a.n82@hot :) görüşürüz

Mcdarks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
FreeHand en tavsiye edeceğim bi program...