Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardimci Grafiker Alınacaktır (Istanbul-Besiktas)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemrex

🌱Yeni Üye🌱
Agirlikli kurumsal dergi, afis ve katalog vb isler çikardigimiz ajansimiza tam zamanli yardimci grafiker alinacaktir.

macintosh, quarkxpress, photoshop ve freehand

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

panersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İstanbu Beşiktaş ta yaşıyorum.
Adobe, photosop,illustrator,indesign , mac os, corel draw bilgim var,
halihazırda bir organizasyon firmasında çalışıyorum,fakat ne grafik nede tasarım yapılmadığından memenun değilim, iş arıyorum. ilgilienirseinz görüşmek isterim.

nur__gul

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, ben grafik bölümünden yeni mezun oldum. İlanınzla ilgileniyorum. Freehand, photoshop, illistratör, quarkxpress, corel draw, flash biliyorum. Sizin için de uygun olursa görüşmek isterim. Saygılar...

sibelcinar_82

🌱Yeni Üye🌱
Freehand , Photoshop, QuarkExpress, Indesign bilgim var. machintosh kullanıyorum. sizin içinde uygunsa görüşmek isterim. iyi çalışmalar. görüşmek dileğiyle.

xxxguy

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, Beşiktaş'ta ikamet ediyorum , 29 yaşındayım ve iyi derecede photoshop kullanıyorum. Birkaç örnek tasarımımı aşağıda sundum değerlendirmeye almanızı umuyor iyi çalışmalar diliyorum

sonkapakeditkopya2.jpg

efespub.jpg

sunumkapa.jpg

canveesra

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba.
Bu yıl İstanbul Güzel Sanatlar Fakültesiİstanbul Arel Üniversitesi Grafik Tasarım mezunuyum.Ayrıca Bilge Adam Grafik tasarım egitimide aldım.3 senelik tecruce yasadım.Okulda piyasadaki butun calısmaları yaptım.Dergiler,kataloglar,brosürler,kartvizitler,afişler,araba giydirme,el ilanları,broşürler,t-shırt tasarımları,takvim ceşitleri vs...hepsini biliyorum hocalarım iyi egitim verdi saolsunlar.kendimin dısında abartı bişe yazmak istemiyorum oyuzden acık acık yazıyorum herseyimi.21 yasındayım avrupa yakasında oturuyorum.Sabah gazetesinde staj yaptım.Freehand,Adobe photshop cs 2 cs3 ,ılıstrator programlarını cok iyi seviyede biliyorum.yaratıcı ve uyumlu birisiyim.tek eksiğim meslegimle ilgili alanım.meslegimi cok seviyorm.sigara kullanmıyorum İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.mc ve pc de kullanabiliyorum.takım calısmalarına uyum saglayabilirim.ilgilenirseniz sevinirim iyi çalısmalar.

savasdurmus

🌱Yeni Üye🌱
iş başvurusu

Savaş Durmuş

Gsm : (532) 362 10 86

xmary

🌱Yeni Üye🌱
merhaba :
ilanınız ile ilgileniyorum...
size ulaşabilecegim bir adres var ise cv yollamak isterim...
sevgiyle kalın..saygılar..

xmary

🌱Yeni Üye🌱
ilanınız ile ilgileniyorum...mail adresi belirtirseniz cv yollamak isterim...saygılar

byzedbyzed

🌱Yeni Üye🌱
merhaba iş ilanınızla ilgileniyorum photoshop ve freehand eğitimim mevcuttur 3 seneye yakın değişik matbaa ve reklam ajanslarında çalışmışlığım mevcuttur telefon numaram 0506 442 65 56 iyi çalışmalar...

sedasa

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum
Beykent Üniversitesi Grafik Bölümü mezunuyum staj haricinde bir deneyimim yok ama kendime güveniyorum machintosh kullanabiliyorum mail adresi verebilirseniz cv gönderebilirim.İlgilenirseniz sevinirim..

byzedbyzed

🌱Yeni Üye🌱
iyigünler grafik tasarım eğitimimi bilgeadamda aldım photoshop ve freehand programlarına hakimin ps ve mac kullanabiliyorum 3 seneye yakın değişik reklam ajanslarında çalıştım ilgilenirseniz telefon numaram 0506 442 65 56 iyi çalışmalar...

baharb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
istanbulfotograflari.org
Merhaba,
Mac kullanmadım fakat öğrenmem bir haftayı almaz, ilanda belirtilen diğer özelliklere vakıfım, özel mesaj olarak veya buradan bir e-posta adresi verirseniz size çalışmalarımı göndermek isterim.
Teşekkürler

xmary

🌱Yeni Üye🌱
merhaba;
ilanınız hala geçerlimi cv yollamak istiyorum...
iyi çalışmalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...