Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımcı grafiker aranıyor... BAKIRKÖY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeezee

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
iletişim ve tasarım mezunuyum, 8 ayda web&grafik kursuna gittim.
bakırköye yakın oturuyorum. grafikle ilgili bütün proğramları biliyorum. mail adresinizi gönderirseniz cvmi gönderebilirim.

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Merhaba ben Zeytinburnunda oturuyorum Corel,photoshop ve freehand programlarını kullanıyorum halihazırda bir grafikerlik kursuna gidiyorum(hafta sonları sabah)ilgilenirseniz sevinirim.

gamzelim85

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,mesaj kutunuz dolmuş cv mi göndericektim,iletişim için yardımcı olur musunuz

sessiz çığlık

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar
ben hale lise 4.sınıf öğrencisiyim.grafik üzerine okuyorum.şu anda bir ajansta 5 aydır staj yapıyorum.fakat evime uzak olduğu için zorlanıyorum.corel,photoshop,freehand ve indesign bilmekteyim.kendimi geliştirmeyi gerçekten istiyorum.ilgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz.

korhan.kaya

🌱Yeni Üye🌱
slm 2 yıla yakın ajans deneyimim var mail adresinizi bana mail yolu ile iletin size cv'mi yollıyayım

# Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
# Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

melismelis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba bakırköye yakın oturuyorum corel,photoshop,illüstratör ve freehand kullanıyorum ilgilenirseniz mesajınızı bekliyorum teşekkürler

denizkarstarlı

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler ben yetiştirilmek üzre grafiker olarak size başvurmak isterim
photoshop,freehand,ilustrator,indesing,corel programlarını biliyorum cv atmak için mail adresi yazarsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...