Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadıköy'deki yeni kurulan ajansımıza temel grafik bilgisi olan, İnDesign, Freehand ve Photoshop programlarına hakim, yetiştirilmek üzere yardımcı grafiker aranmaktadır. İlgilenenlerin info@libartds.com adresine cv'lerini göndermeleri rica olunur.
mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim
Mrb ben Cemalettin Temel web tasarım ve grafik tasarım eğitimini aldım.Şimdi ileri seviye eğitim almaya başladım ama aynı zamanda piyasaya da adım atmak istiyorum. Bu yüzden siz değerli iş verenlerle çalışmak isterim. adobe photoshop cs5 (orta ) corel Draw x4 (orta) Macro media freehand MX11(orta) Quark Xpres (orta ) Gsm:05319575558 Gsm2:05426574397 e mail :cemal_huner@windowslive.com Ulaşırsanız sevinirim serin kalın