Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardımcı olmak isteyen

casreger

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar kitap kapağı tasarımı için verilmiş bir ödevim var acaba yardımcı olmak isteyen gönulu bir arakadaşımız varmı aranızda

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba arkadaşlar kitap kapağı tasarımı için verilmiş bir ödevim var acaba yardımcı olmak isteyen gönulu bir arakadaşımız varmı aranızda

tasarımcı olmak... hayal gücü geniş, prestijli işler çıkarabilen demektir... sizde bunu göremiyorum... verilen ödevi iyi kötü yapıp buraya koyabilirdiniz... sitede bulunan arkadaşlar iyi kötü yorum yapar... buda kendinizi geliştirme açısından çok önemlidir...

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
memoli'ye katılıyorum iyi kotu bır calısma cıkar paylas arkadasların yorumları yardımıyla hem calısmanı duzenler hemde kendını gelısırmıs olursun.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑

BU BÖLÜME BİR BAKIN yapmak istediğiniz çalışma/çalışmalar hakkında size çıkış noktası olacaktır, iyi yada kötü eksikleriyle paylaşın, hem kendi tasarım gücünüzü geliştirmiş hemde size ait sorumluluğu yerine getirmiş olursunuz.

Yok ben illaki sizden Profesyonel bir yardım istiyorum ücreti karşılığında bedelini öderim diyorsanız; Grafikerler.net' ten iş teklifi isteyen kişi ya da kuruluşlar ilanlarını İş Veren İlanları bölümüne kurallar dahilinde konu olarak açabilirsiniz, bu şekilde sadece günü kurtararak tasarım ve grafikerlikten uzak kalırsınız.

Faydalı Olması Dileğiyle...

Son düzenleme:

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
BU BÖLÜME BİR BAKIN yapmak istediğiniz çalışma/çalışmalar hakkında size çıkış noktası olacaktır, iyi yada kötü eksikleriyle paylaşın, hem kendi tasarım gücünüzü geliştirmiş hemde size ait sorumluluğu yerine getirmiş olursunuz.

Yok ben illaki sizden Profesyonel bir yardım istiyorum ücreti karşılığında bedelini öderim diyorsanız; Grafikerler.net' ten iş teklifi isteyen kişi ya da kuruluşlar ilanlarını İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde konu olarak açabilirsiniz, bu şekilde sadece günü kurtararak tasarım ve grafikerlikten uzak kalırsınız.

Faydalı Olması Dileğiyle...

:wink: nokta