Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardımcı olur musunuz?grafik tasarım bölümü hakkında..

moonartist

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, ben bir anadolu lisesi öğrencisiyim. 10. sınıfa geçtim. Ben çizmeyi hep severdim. Bu yüzden grafik tasarıma yöneldim.9. sınıfta bütün derslerim çok iyiydi. Fen dersini sevmediğim için eşit ağırlığı seçtim.Grafik tasarımı düşündüğüm için olur da giremezsem alternatif bir meslek olsun diye düşündüm ama eşit ağırlıkta bana göre meslek yok.O yüzden yabancı dile geçiyim diyorum (yabancı dili de seviyorum). Girdiğim sene kazanamazsam diye en azından dil öğrenirim diye düşündüm. Anadolu lisesinde olduğum için belki çok çalışmam gerekecek ama ama en azından bir şeyler çizmek beni mutlu edecek.
Sizce ne kadar doğru bir seçim yapıyorum?
Siz grafik tasarımcı olarak bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten şimdiden çok teşekkür ederim.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
selam ben konuyu okudum. ben bilgisayar bölümü okudum ama lise sonda grafiğe yöneldim bence artık liselerde ea- çok iyi. senin yerinde olsaydım söyle bir şey düşünürdüm ea okurdum derslerin güzelmiş kazanamama ihtimalini en son düşün düşünme bile anadolu lisesini kazanmak belli bir seviyede oldugunu belirtir ben normal meslek lisesi iken 2 yıllık kazanabiliyorum çok rahat sende kazanırsın bunu takma ve sorun yapma ingilizce güzel bir alan ama onu okumanı tavsiye etmiyorum bence ea oku ve ingilizce egitim kurslarına git çizim seviyorsan hayalin yönünde git derim bu senin hayatının kararı yasın küçükken bir meslege yönelmeni ve gelişmeni tavsiye ederim :)

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Üniversitede grafik istiyorsan rahatlıkla geçersin öss den... yalnız ağustos-eylül arasında yapılan yetenek sınavlarına giriceksin onlar içinde bol bol çizim yapman hatta güzel sanatlar fakültelerine hazırlayan çizim kurslarına gitmen gerek...