Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardımcı program?

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
matbaada grafikerlik yapıyorum, corel'i çok iyi olmasada iyi derecede biliyorum
photoshop ise idare edebilecek şekilde, asıl amacım çalıştığım programları güçlendirmek, ama bulunduğum yer olrak alabileceğim bu tür yardımlar yok diğer bana lazım olabilecek program kesin olarak ne olmalı..?

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
İnternet te yığın ile dersler ve programlar mevcut.
Önce kendine bir hedef belirle.
Ben mesela;
Müşterilere hazırlayacağımız tabelaları, imalattan önce karşılarına ne gibi bişey çıkacağını,
daha iyi görebilmeleri için 3DSMAX adında bir programı internet dersleri sayesinde öğrendim.
Profesyonel olmasamda bir cephe giydirme, bir dekoratif tabela vs.. aklına reklam tabelalarıyla ilgili gelebilecek imalat görsellerini rahatlıkla hazırlayıp,
müşteriye yerinde montajlı halinde sunumunu yapabiliyorum.

Önce bir hedefin olsun hangi yardımcı programı, hangi amaçlar için kullanmalısın ?

"Kendini geliştirme isteğini yitirirsen solarsın, sürdürürsen hep yeşil kalırsın büyürsün."

Başarılar kardeşim...

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim; istediğm zaten grafik anlamında, afiş , broşür, kartvizit el ilanı, vs. gibi tasarımlar için bana nasıl bir program işime yarar: artım olması için..:)

zkntrkkn06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bu tarz çalışmaların için corel idel bir program öncelikle bu programda kendini iyice geliştir tabiiki photoshop u da corel e destek olarak kullan bırakma şu an ben o tarz da çalışıyorum ..çalışmalarım hepsinde corel draw kullanıyorumyalnız dekupe işlemlerinde ve biraz daha boyutlanması gereken yerlerde photoshop kullanıyorum. seninle aynı kriterler içersindeyiz heralde.. ;)

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet. gayet iyi anladınız..:) teşekkür ederim o zaman photoshhop! geliştirmeye bakalım. ondan biraz zayıfım..:

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
amin..:) başarılar

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
linkler açılmıyor..:)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sitedeki yazılar güzel, program öğrenmek kadar iyi grafik bilmekte önemli.