Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımcı Tasarımcı Aranıyor (ISTANBUL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greyd

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar, işlerimize yardımcı olacak, photoshop, flash, freehand bilen, yardım derken kendinide geliştirecek yardımcı tasarımcı aranıyor.

Aranılan özellikler:

Photoshop, flash, freehand kullanması (Orta düzeyde)
İş ayırt etmeyecek ve yaptığı işi kontrole gerek olmamalı (iş konusunda titiz)
Uzun soluklu bir iş arıyor olması (okul, askerlik vb. bir mani olmaması)

Yer: İSTANBUL / MECIDIYEKOY
Faaliyet Alanı: New Media (grafik ve Web)

Not: İletişim bilgileri verilemediginden lutfen pm atınız.

esma hanım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb bene esma freehand photoshop corel flashı ise az düzeyde biliyorum ve proshow gold kullanıyorum.int üzerinden çalışıyorum lgilenirsenin teşekkürleer

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
özel mesaj yolladım ilgilenirseniz mailimi ve cep telefonumu bıraktım

grafipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm ben photoshop, freehand prog ii biliyorum; fakat flash bilmiyorum...
grafik konusunda kendimi geliştirmek, yetiştrmek istiyorum

denizay

🌱Yeni Üye🌱
slm daha yeni grafikerlik kursunu bitirdim ve hak ettiğim sertifikayı aldım. photoshp,freehand ve corel draw programlarını biliyorum kendimi yetiştimek için iş hayatına atılmak için sizden cevabınızı bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

aycam

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, msj attım ilgilenirseniz sevinirim, iyi günler

fotğrafçı

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,photoshop,freehand iyi biliyorum ama flash ı biraz biliyorum.kendimi yetiştirmek, geliştirmek istiyorum.ilginize teşekkürler...

mindi

🌱Yeni Üye🌱
İs Basvurusu

Merhaba,

CorelDraw, Photoshop, Freehand ve QuarkExpress programlarını orta düzeyde kullanıyorum. Bir eğitim merkezinden toplam 98 saat ders aldım.
Firmanızda görev almak isterim..

İyi çalışmalar....

Hülya Seçmez

cizimmm

🌱Yeni Üye🌱
merhaba liseyi nişantaşı rüştü uzel de bitirdim daha sonra ist üni tasarım basım yayıncılık bölümünden mezun oldum aradığınız kriterlere uygun olduğumu düşünüyorum photoshop ve freehand orta düzeyde biliyorum ve çabuk öğrenicek nitelikde 20yaşında halıcıoğlu tarafında oturuyorum ilgilenirseniz sevinirim
Çiğdem Bahçıvancı

aysegul19

🌱Yeni Üye🌱
Ben Sİbop Meslek YÜksekokulu Bİlgİsayar Teknolojİlerİ Ve Tasarim 1. Sinif Ögrencİsİyİm.photoshop,flash,coreldraw Programlarini Orta Dercede Bİlİyorum.kendİmİ GelİŞtİrmek İstİyorum.30 İŞ GÜnÜ Staj Yapmak Zorundayim Fakat İŞte Kaliciligim Olursa 2.sinifi Disardan Bİtİrebİlİrİm

cool baby

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben şuan reklam ajansıyla ortak olan bi dergide yardımcı grafikerlik yapıyorum ama iş yerinde anlaşmazlıklar olduğu için burayı bırakmak istiyorum iş ayarlamadan bırakmakta yalnış olur .freehand mx ve phostohop cs2 programlarınuı kullanıyorum eğitimini aldım proıgramlarda var ama kullanmadım için kerndime güvenemem ama işinize yarıcamdan eminim ben mecidiyeköy ortaklar caddesinde bilimer bilişim akademizinde 1 sene eğitim aldım eğer ilgilenirseniz sevinirim mecidiyeköye 15 dk uzaklıktayım otobüs çevre yolundan gelio şimdiden teşekkür ederim ...
gizem özziyal ...

Oğuz Sasi

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Beykent Üniversitei Grafik tasarım mezunuyum. İş deneyimim çok az. 8 ay staj yaptım. Photoshop, Freehand, Quark, Corel, Indesign, Illustrator biliyorum. Flash orta düzeyde biliyorum.

Yardımcı olmak isterim, sevgiler.
Oğuz Sasi...

PM yolladım.

Pangel

🌱Yeni Üye🌱
SELAM
photoshop , freehand , flash(orta düzeyde biliyorum).
iş konusunda titizim , uzun soluklu ve kendimi geliştirecek bi iş arıyorum.

banaguven

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba.Ben Güven grafikerlik kursunu yeni bitirdim.Photshop,freehand,corel draw,quark express biliyorum.Öğrenmeye açığım.Mümkünse sizinle beraber kendimi daha da geliştirmek istiyorum....
Güven Yılmaz

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba Illustrator, Photoshop,Indesign, Fırework, Dreamweaver,Flash programlarını iyi derecede biliyorum Freehand prgrmnı orta derecede kullanıyorum. firmanızda çalşmak isterim.

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selamlar, işlerimize yardımcı olacak, photoshop, flash, freehand bilen, yardım derken kendinide geliştirecek yardımcı tasarımcı aranıyor.

Aranılan özellikler:

Photoshop, flash, freehand kullanması (Orta düzeyde)
İş ayırt etmeyecek ve yaptığı işi kontrole gerek olmamalı (iş konusunda titiz)
Uzun soluklu bir iş arıyor olması (okul, askerlik vb. bir mani olmaması)

Yer: İSTANBUL / MECIDIYEKOY
Faaliyet Alanı: New Media (grafik ve Web)

Not: İletişim bilgileri verilemediginden lutfen pm atınız.
merhaba photoshop cs3 ve freehand mx programlarını cok ıyı derecede kullanmaktayım.

dizaynreklam

🌱Yeni Üye🌱
merhaba photo shop ve corelim orta seviyede yanlız frehand bilmiyorum 10 yıldır reklam alanında çalışıyorum

brhmdkz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm. Ben Adana'da bir şirkette grafiker olarak çalışıyorum. Saydığınız programları biliyorum. Photoshop, Corel, Freehand programlarını profesyonel olarak kullanabiliyorum. Ayrıca Flash, Dreamweaver ve Fireworks programlarında oldukça iyi olduğumu söyleyebilirim. Ancak Flash konusunda profesyonel değilim. Adana'da Bi dershanede Grafik Tasarım Kursu ve web tasarım kursları verdim. Digital baskı konusunda çalıştığım bi ajans vardı. Ayrıca, bi ajansta grafiker olarak çalışmışlığım bulunuyor. Bunlara bi de Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Matbaa Öğretmenliği mezunluğumu da eklemek istiyorum. Bilmem ilgilenirmisiniz...
Şimdiden teşekkürler...

GLADORA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar ilanınızla ılgılenıyorum ozelden msj attım ama mesaj kutunuz dolmus galıba...ilgilenırsenız gorusmek ısterım saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...