Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımınıza ihtiyacım var 1 konuda.

tugba09

🌱Yeni Üye🌱
Video Canon A560 Power Shot Fotoğraf Makinesi ile 1 video çektim.

Ve PC 'ye attığımda AVI. formatında oldugunu gördüm.

Adobe After Effects 2015 15.3 sürümünü kullanıyorum. Yani en güncelini.

Lakin bu avi. video dosyasını import ettiğimde , ORTADA SES YOK.

PREFERENCES / 0 / SPACE / . tüm ram ile ilgili renderlari okumaları vs. hepsini denedim.

Videounun ayarlarında da ses oldugu gozukuyor ama import ettikten sonra SES YOK.

Sonra videoyu Sony Vegas Pro' da avi. den mpeg yada mp4 e çevirdiğimde , ve import ettiğimde sıkıntısız. Fakat çözünürlük vs kaybı yaşıyorum.

Yani koskokca Adobe After Effects AVI. formatını ses konusunda desteklemiyormu ?

Lütfen yardım edin , çok önemli.

Herkese kolay gelsin.

Benzer konular

tugba09

🌱Yeni Üye🌱
Elbette ki destekliyor.
şu videoya göz atın
https://www.youtube.com/watch?v=TNxEgPJsEl4

Bunu biliyorum. Fakat bunu yaptığım halde ses alamıyorum.

Ayrıca RENDER sonrası ses alamamaktan bahsetmiyorum.

Normal direk import edip play tusuna basmama rağmen , video oynuyor fakat ses gelmiyor.

Hatta render settings den ram vs ayarlarını da yaptım.

Düşüncem gitgide Adobe After Effects' in AVI. dosyası import edildiğinde sesi desteklemiyor olmasına doğru gidiyor.

Halen daha fazla yardıma ihtiyacım var.

tugba09

🌱Yeni Üye🌱
I'm exporting to a video file, AVI. No sound at all renders, only the video. I have every setting right, audio on. Must be some kind of bug or I'm just stupid Thanks for the answers though, but none worked

Thanks, Jorrena. I verified that exporting to AVI also has this problem.

This is definitely a bug, and we are investigating. You can work around the bug by using the methods I mentioned in my last post: send the composition to Adobe Media Encoder, or open the project in After Effects CC 2014 (13.2), where the bug does not happen.

Adobe OFFICIAL cevap vermiş : )

Yani sorun var . Bu kadar başarısız olabilmek ek başarı ister açıkçası . Afferin Adobe ;)

Asi Yorumcu

🌱Yeni Üye🌱
farkli bir program ile convert edin. After effects ile tekrar deneyin. bu şekilde bilgisayarınızddan mı videodan mı yoksa programdan mı sorun oldugunu görebilirsiniz.