Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımla da olsa Kendi söküğümü dikebildim

KervanMat

🌱Yeni Üye🌱
Terzi Kendi söküğünü dikemez misali,yaklaşık 2 ay önce kartvizitimin bittiğinin farkına vardım bugün İsim kervan olunca akla direk deve geliyor malum ben bunun dışına cıkmak istedim hep fakat bi türlü kafa yoramadım yoğun tempo yüzünden alttaki deveyi hazır buldum çizmek istedim fakat arkadaş o kadar güzel yaymış ki siyahı yeşilin üzerine bozmak istemedim.
kismilak2.jpg

kismilak.jpg

kartvztcopy.jpg

Deve Kısmını Kısmi Lak olarak düşünüyorum önerileriniz beni mutlu eder teşekkürler.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle renk uyumunu çok beğendiğimi belirtmeliyim.
Lakin kompozisyonda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Kervan denildiğinde göz ister istemez birden fazla deve arıyor.
Bunun dışında ön kısımda matbaa yazısı yerini bulamamış öylece bırakılmış gibi duruyor. Yeşil şeridin hizasına veya daha farklı uygun bir yere çekebilirsiniz..
Son olarak isimde daha okunaklı bir karakter kullanmanızı öneririm.
Kolay gelsin..

Son düzenleme:

KervanMat

🌱Yeni Üye🌱
yorumunuz için teşekkür ederim lakin kervan yazısını Şeffaf bir tabela gibi kartın tam ortasına montalanmış görüntüsü vermeyi hedeflemiştim.

FUNDA FN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet başarılı gözüküyor.

kimlanbenmi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renk uyumu gerçekten harika Value bize pek birşey bırakmıyor ehehe :) Fontları gözden geçirmen gerek diye düşünüyorum. Biraz daha modern ve anlaşılır fontlar kullanırsan; müşterileriniz kartviziti eline aldığında kalitenin kokusunu çok net alacaktır.

KervanMat

🌱Yeni Üye🌱
güzel öneriliniz için teşekkür ederim değerlendiricem sağolun.

FC82

🌱Yeni Üye🌱
Klasik bir kervan kompozisyonu içerisinde diğerlerine blur verilip bir tanesi ön plana çıkarılsa ve buna göre bir konsept oluşturulsa daha iyi olurmuş.

Yazı tipleri de pek olmamış bence