Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yarışma için Afiş Tasarımlarım

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında İl Birincisi olarak bölgede yarışmaya hak kazandık. Eskişehirde 7 il yarışacağız.
Orada sergi şeklinde projemizi tanıtıcaz. Bende projemiz için 2 tana A3 boyutunda afişler yaptım. Yorumlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.

Daha bi kaç çalışma daha yapıcam. Ne gibi şeyler önerir neler söylersiniz bu konuda?
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

afisokul1a3k.jpg

afisokul2k.jpg

Daha ne gibi çalışmalar yapabilirim sizce? Katalog vs.?

Son düzenleme:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler, hemen düzelttim.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Contour lari çok fazla vermişsin bence arka planda sarı kullanmışsın yazılarda sarı hoş durmamış bence

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence birinci çok karışık. Birincideki görselleri 2. de kullanabilirsin. 2.de alttki yazıları uzunluğa göre sıralayabilirsin. Ayrıca MEB logosunun alt kısmını fazla kesmişsin.

İyi çalışmalar

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence birinci çok karışık. Birincideki görselleri 2. de kullanabilirsin. 2.de alttki yazıları uzunluğa göre sıralayabilirsin. Ayrıca MEB logosunun alt kısmını fazla kesmişsin.

İyi çalışmalar

Öneri için teşekkür ederim. Birini fazla görsel birini sade yapmak isteyişimden böyle bir şey ortaya çıktı. MEB logosunu fazla kesmişim onuda düzelticeğim. Teşekkürler.

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bi çalışma daha yaptım yorumlarınızı bekliyorum.

okulkatalogcopy.jpg