Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoş bir çalışma yapmışsınız ançak ben logonun isminde takıldım. Yaşam medya mı? Yaşa medya mı? Basit bir ayrıntı olarak düşünülebilir fakat mutlaka bir yanılgı olacaktır. M harfinin ortak kullanılmış olma ihtimali var renk olarak iki yazıdada farklı kullanmışsınız. Başlığınızı değiştirirken kararsız kaldım
ben beğendim...sanırım ortak bir M o...bence iyi uygulanmış ben pek takılmadım öylemi değil mi diye...ama yanılgılar olucaktır elbette...elinize sağlık...
vallahi bende ilk bakışta Yaşa Medya Olarak Algıladım Bizler Bu İşlerden Anlayan Kişiler Olarak Takılıyorsak Diğer İnsanların Anlamasındada Sorun Yaşanabilir Bence Biraz Değişiklik İyi Olur.
Daha çok yaşa medya okutuyor. M harfi ortak kullanılmış fakat doğru kullanılmamış bence. İlla böyle kullanmak istiyorsanız ilk aklıma gelen belki m harfinin arka fon rengini de sarı verirseniz hem yaşam hem medya okutabilir. Çok doğru olur mu bilmiyorum ilk aklıma gelen bu denemek lazım. İyi çalışmalar.
biçok kişiden bu yönde bi algalama durumu olduysa o zaman değişmesi gerekiyor demektir teşekkür ederim arkadaşlar.Yeni edisyonuyla tekrar upload edicem...
arkadaslar bu logo yaşammedyanın yeni ismi ile aynı firmaya ait olarak telif haklatı ile birlikte yaşamtürkmedya olarak değiştirilmiştir. bu yüzden yeni logosu budur.yorumlarınız ve eleştrileriniz ?