Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yaşam ünitesi

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir boya firması sanal renklendirmesi için yaptığım örnek çalışma. Objeler dışındaki herşey photoshopta yapıldı.
mobilya1copy.jpg

Benzer konular

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Selamlar, artılarıyla ve eksileriyle kişisel olarak değerlendirirsem:
İlk eksiler diyelim; sanırım bu içinde kolaj barındıran bir çalışma, objelerin birbiriyle ve ortamla ilişkilerinde sorun var, konuyu biraz daha açmak gerekirse sorun gerek perspektif, gerek ışık konusunda ortaya çıkıyor. Mekanda da perspektif bir miktar abartılı. Kaçış noktasını tekrar gözden geçirin derim.(Özellikle sehpa da kendini çok ele veriyor.)
Artılar; mekan tasarımı açısından ferah ve rahat bir tasarım olmuş, böyle bir odam yada salonum olsun isterdim. Az önce eksilerde belirttiğim sorunlar aslında farklı bir espri de oluşturuyor.(bakmasını bilene) Elinize sağlık başka çalışmalarınızı da görmek isterim.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Selamlar, artılarıyla ve eksileriyle kişisel olarak değerlendirirsem:
İlk eksiler diyelim; sanırım bu içinde kolaj barındıran bir çalışma, objelerin birbiriyle ve ortamla ilişkilerinde sorun var, konuyu biraz daha açmak gerekirse sorun gerek perspektif, gerek ışık konusunda ortaya çıkıyor. Mekanda da perspektif bir miktar abartılı. Kaçış noktasını tekrar gözden geçirin derim.(Özellikle sehpa da kendini çok ele veriyor.)
Artılar; mekan tasarımı açısından ferah ve rahat bir tasarım olmuş, böyle bir odam yada salonum olsun isterdim. Az önce eksilerde belirttiğim sorunlar aslında farklı bir espri de oluşturuyor.(bakmasını bilene) Elinize sağlık başka çalışmalarınızı da görmek isterim.

bu tür çalışmaları bir boya firmasının sanal renklendirme sayfası için yapıyorum. Firmanın belirlediği görsel üzerinde renklendirilecek alanı salt gölge ile oluşturduktan sonra diğer objeleri üzerine aynı ışık, gölge ve perspektif ile vermeye çalışıyorum. Genelde objeleri değiştiriyorum ama perspektif ve gölgeler için mevcut görseli baz alıyorum. Ahşap görünümde sanal, var olan bir desen değil. Yorumun için teşekkürler, ilk eskiz çalışmasıydı. düzeltmelerden sonra tekrar paylaşırım. iyi çalışmalar.

dishe35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş eline sağlık. sadce saat tam yuvarlak değil ,girinti çıkıntılar var .