Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapmış olduğun 4 çalışmada da başlıkta belirttiğin "YAT" a ait bir şey göremedim. Daha çok windsurfing ( yelkenli sörf ) çağrışımı yapıyor. Evet şık çalışmalar evet güzel çizgiler fakat yanlış logo. Yat firmasına olmamış bu logolar.
Yapmış olduğun 4 çalışmada da başlıkta belirttiğin "YAT" a ait bir şey göremedim. Daha çok windsurfing ( yelkenli sörf ) çağrışımı yapıyor. Evet şık çalışmalar evet güzel çizgiler fakat yanlış logo. Yat firmasına olmamış bu logolar.
Yazı ve yelken tasarımında 3. logo oldukça iyi.Yerleşimde ise yazı ve yelkenin konumları daha iyi duruyor gibi. İkisinden ortak bir çalışma çıkartabilirsin.
Volkan Tekin'in yorumunu dikkate alarak daha uygun çalışma ortaya çıkarabilirsin.Yapmış olduğun çalışmalardaki çizgilerin gayet hoş.Bence daha uygun logo ortaya çıkarabileceğine inanıyorum.Yat sektörü için olmasada 3 nolu çalışma benim favorim.