Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yatay Afiş

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bencede güzel. ama sadece bi sorim acaba o yeşil desen varya onu turuncu versen nalıs durur...

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimdeki çocuğun arka tarafı yere gömülü sanki.

perspektifte bi bozukluk var ama ne?

cilererbil

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cilererbil.com
merhaba,
Fotoğraf konuyu anlatıyor zaten ve orda yazmış olduğunuz yazıda en önemli kelime hangisi? Şöyle düşünün, "hayalinizdeki yaşam YANIBAŞINIZDA...Osmanbey evleri" cümle mana olarak bu şekilde kurulmalı, siz yanıbaşınızda kelimesini neye dayanarak iki heceye ayırdınız? Ne kadar büyük bir hatadır! Anlatımda vurgulamak istediğiniz konu neyse ona göre kelimeleri konuşturmalısınız, buna göre "hayalinizdeki yaşam" kelimeleri benzer renk ve büyüklükte, "yanıbaşınızda " kelimesi ayrılmış ve benzer olmayan renk veya büyüklükte, osmanbey evleri logosu da bu yazıya çok yakın hemen yazı bitiminde bir yerlerde yer almalı bana göre mana ve görsel bütünlük için...
Fotoğrafta erkeğin yüzündeki patlamaları almalısınız, o çiçek deseninde de yeşilin tonunu değiştirmelisiniz bana göre, logonun tonları olursa daha bir bütünlük olur. Perspektifsel hata da gözüküyor ama bu kadar yeter
iyi çalışmalar

Son düzenleme:

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanıbaşınızda kelimesi bitişik yazılır. Orda okunurken ir tuhaflık oluyor ama çalışma gayet güzel

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba,
Fotoğraf konuyu anlatıyor zaten ve orda yazmış olduğunuz yazıda en önemli kelime hangisi? Şöyle düşünün, "hayalinizdeki yaşam YANIBAŞINIZDA...Osmanbey evleri" cümle mana olarak bu şekilde kurulmalı, siz yanıbaşınızda kelimesini neye dayanarak iki heceye ayırdınız? Ne kadar büyük bir hatadır! Anlatımda vurgulamak istediğiniz konu neyse ona göre kelimeleri konuşturmalısınız, buna göre "hayalinizdeki yaşam" kelimeleri benzer renk ve büyüklükte, "yanıbaşınızda " kelimesi ayrılmış ve benzer olmayan renk veya büyüklükte, osmanbey evleri logosu da bu yazıya çok yakın hemen yazı bitiminde bir yerlerde yer almalı bana göre mana ve görsel bütünlük için...
Fotoğrafta erkeğin yüzündeki patlamaları almalısınız, o çiçek deseninde de yeşilin tonunu değiştirmelisiniz bana göre, logonun tonları olursa daha bir bütünlük olur. Perspektifsel hata da gözüküyor ama bu kadar yeter
iyi çalışmalar

ilahi...

tebrik ederim.

iyi ki hepsini söylememişsin :)

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba,
iyi çalışmalar

Öncelikle bu kadar yorumunu için çok ama çok teşekkür ederim, şimdi yazdıklarının çoğunu değerlendiricem, ama bu olayı birde müşteriye açmamız gerek, ama yazdıklarında çok haklısın tekrardan bi düzenleme yapacağım eline yorumuna sağlık arkadasım...çok sağol

cilererbil

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cilererbil.com
Daha söylenmesi gereken şeyler de vardı ama dinlemesini bilmek ve istemek gerek...Bu tür örnekleri sergileyen arkadaşlara "elinize sağlık" "süper olmuş" yorumları hiç bir şekilde fayda sağlamaz, burdaki amaç da profesyonel yorumlardan ders almaktır. Yorumları okuyan kişiler de böylece bilgilendirilmiş olacaktır. Benim bu duruma yaklaşımım bu, yani görselin sahibi arkadaşın talebi ve dinleme isteği olursa daha anlatılacak çok şey de var, anlaşılmıştır sanırım?

ps. Bu yazıyı da sizin en son yazınızdan önce yazmıştım, dikkate alınmasına sevindim, iyi çalışmalar dilerim KIVANÇ BEY ve siz de sağolun...

Son düzenleme:

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok teşekkür ederim Çiler Hanım sizde sağolun...her zaman yorumlarını görmek isterim :) yorumunuzla aydınlanmak çok yararlı oluyor...

emre_1834

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalısma olmus ama arkadaki agaçların dallarını bıraz daha dıkkatlı bakınca kesım oldugu belli oluyor orayı daha ıyı yapabılırsın

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş bir çalışma ellerine sağlık sade ve çekici

b3drock666

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işin hakkını vermişsin ellerine sağlık güsel çalışma

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok mukemmel ve sade.harika olmus.

swdsword

🌱Yeni Üye🌱
güzel bi çalışma olmuş ellerinize sağlık....

sezgi-sirin

🌟Usta Tasarımcı🌟
gözü yoran bir çalışma değil. Renkler çok güzel. emeğine sağlık

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarımın gayet şık..
senden bişey rica etsem. Şu kullandığın vektörel midir fırçamıdır her neyse paylaşabilirmisin ? sadece bu değil tabii bunun gibileri

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarımın gayet şık..
senden bişey rica etsem. Şu kullandığın vektörel midir fırçamıdır her neyse paylaşabilirmisin ? sadece bu değil tabii bunun gibileri

Teşekkür ederim o kullandığım vector, site içinde depoda vectorler kısmında bir dünya çeşidini ve güzelini bulalibirsiniz, bende eklerdim ama ordan bakarsanız işinize daha çok yaracaktır...

meltem iğret

🌱Yeni Üye🌱
tebrik ederim o beğenmeyen adamı getir ben bi görüşüyüm çok ayıp çok güzel olmuş tebrik ediyorum ;-)