Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yayınevi için free calışabilecek dizgi ve tasarım işii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kicker0707

🌱Yeni Üye🌱
Selam,
İlanınızla ciddi bir şekilde ilgileniyorum. 1987 yılından bu tarafa grafiker olarak çalışıyorum. Corel, Freehand ve Adobe Photoshop'a çok iyi derecede hakimim. Mesleğin ilk 8 yılı Ankara'da Türkiye Gazetesi'nde Sayfa Sekreteri olarak hizmet verdim. Reklam Ajansım vardı, kapattım piyasaların tutarsızlığından. son 6 Aydır evden çalışıyorum.

NOT: Çok iyi derecede F 10 Parmak kullanıyorum. Eski bir gazeteci olmam hasabiyle.

İLHAMİ BEGEN (Antalya'dayım)
Tel: 0532 445 61 68
msn: ilhamibegen@hotmail.com

akşamakşam

🌱Yeni Üye🌱
İlanınız ile ilgiliyim gerekli açıklamaları 0535 712 67 67 no'lu telefonumdan konuşabiliriz.

kicker0707

🌱Yeni Üye🌱
SLM.
ilanınızı okudum. 12 yıl gazetecilik (sayfa sekreterliği) yaptım. 1985 yılından bu yana 10 parmak F klavye kullanıyorum. Mesleğin ilk 4 yılında sadece dizgicilik yaptım. Şuan matbaa işlerini evden yapıyorum. Yani free çalışıyorum. Kitap dizgilerinizde ve kitap kapaklarında size yardımcı olabilirim.

msn adresim: ilhamibegen@hotmail.com
Tel: 0532 445 61 68
ANTALYA

Kolay gelsin.

eranimas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerek yurt içi,gerekse yurtdışından gelen talepleri karşılayabilecek potansiyele sahip freelance çalışan profesyonel bir ekibiz.uygun gördüğünüz taktirde,mail yoluyla yada web sitemizden 7/24 online iletişim kurarak aktarabilir,hızlı,kaliteli ve güvenli bir şekilde bizden anında yanıt alabilirsiniz...
Referanslarımız web adresimizde mevcuttur.

Freelance Creative Studio iyi çalışmalar diler...

tasarim@freelancecreativestudio.com
Freelance Creative Studio'ya Hoş Geldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...