Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazı İçine Yazı Gömme

MDLuffy

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar arkadaşlar sizden bir ricam olacak benim bir çalışma yapmam lazım ama ne yaptıysam olmadı şimdi elimde bir logo bu logoyu bir kare yada yuvarlak bir objenin içine yazıyorum oraya kadar tamam sonra 26 yazıp o karenin içine gömmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ??

Şimdiden yardımlarınız için
Teşekkür ederim

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
"Gömmek"ten kastınız nedir anlayamadım ama çizdiğiniz kare-yuvarlak şekille bütün olsun istiyorsanız (26 küçük yuvarlak daha büyükse) Combine (ctrl+L) yapabilirsiniz. 26 daha büyük ve kenarları silinsin ortası kalsın istiyorsanız ikisinide seçip İntersect komutu ile ortadaki kısmı alabilirsiniz. Sorunuz biraz havada kalmış daha açıklayıcı anlatırsanız anlatmak daha kolay olur ...

reko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo yu yazıyorum derken logo sadece bi obje değilmi ? logoyu koyduğun karenin içine yazılar yazdıktan sonramı 26 yı üstüne gömmek istiyosun? yoksa logo sadece objedenmi ibaret. eğer normal bi yazıyı, rakamı, objeyi herhangi çizdiğin bir karenin içine gömmek istersen 26 rakamını karenin üstüne yarısına kadar getir, sadece 26 yı seçerek Effects>Powerclip>Place inside container a tıkla siyah ok çıkıcak o oku da tam karenin üzerine getirip tıkla. bunumu diyosun acaba?