Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazıdakı sorun

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar. Yazının Boyunu uzatamıyorum ve daireye yerleştirince yazı orijinal haline dönüyor. uzattığım şeklinden ese yok... yazı şeklinin oriijinal hale dönmeden, uzattığım şekliyle kalarak, saire etrafina nasıl yerleştiriceğim konusunda bana yardımcı olurmusunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
peki yazı uzattığınız zaman Convert ettıkten sonra... daire üzerine yerleştirmeye denedınız mı?

yazı yazdığınız zaman CAPS tuşu kapalı tutmalısınız

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
peki yazı uzattığınız zaman Convert ettıkten sonra... daire üzerine yerleştirmeye denedınız mı?
convertlenen yazıyı nasıl yerleştirecek aceba :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
convertlenen yazıyı nasıl yerleştirecek aceba :)

:) evet bende merak ediyorum:p :utann:

neyse konu gelinca: yazı yazıp, üzerine değişiklik yaptınız; daha sonra bozan yazı path üzerine attığınız zaman değişmeden path üzerine yerleşiyor..... ama eğer tekrar bozmamış hale dönüyorsa o zaman yazı yazıp, path üzerine attın, daha sonra convert ettığınız zaman yazı üzerine değişiklik yapabilirsiniz (yani yükarı doğru uzatabilirsiniz)

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) evet bende merak ediyorum:p :utann:

neyse konu gelinca: yazı yazıp, üzerine değişiklik yaptınız; daha sonra bozan yazı path üzerine attığınız zaman değişmeden path üzerine yerleşiyor..... ama eğer tekrar bozmamış hale dönüyorsa o zaman yazı yazıp, path üzerine attın, daha sonra convert ettığınız zaman yazı üzerine değişiklik yapabilirsiniz (yani yükarı doğru uzatabilirsiniz)

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. convert edılen yazıyı path uzerıne yerlestıremıyorum zaten...kasta095 arkadasımız bı yöntem söylemiş ama uygulamada bende sorun cıkıyor yıne. yazı anlamsız sekılde buyuyor.daıre etrafında boyuna uzatma ıstenılen sekılde olmuyor. rıca etsem bana bunu resımlı olarak gosterebılırmısın arkadasım...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Başka bir font u dene bazı fontlarda bu problemi yaşıyorum bende.
Çalışırken kilitlenme dışında, yaşadığım CorelDraw ın problemlerinden biride bu.

Ah keşke ilk başta Illistrator gibi güzel bir program ın olduğunu bilseydim.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yazı yazın, daire çizin, iki obje birden seçip Text - Fit Text To path sanırım soyledıgın komutu veriyoruz...

sonra seçim aracı ile üzerine gelip Arrande - convert to cuvers dediğimiz zaman yazı şekli değiştirebilirsiniz

numaste, herkes ille de illustrator kullanmak zorunda değil ama:) birde böyle bir durum var... ama illustratorun gözünü seviyim ya:D

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar resımlı olarak gosterme ımkanınız varsa yaparmısınız ?size zahmet olcak ama....

YILMAZ364

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ben konuyu anlamadım foto ekleyebilirmi arkadaş acaba