Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende yapmaya çalıştım ama olmadı... dikdörtgen layerine tıklayıp Create Clippinq Mask dediğimiz zaman layer gidiyor :S birde dikdörtgeni yeni framede çekince ilk framedede sağa geliyor niye anlamadım yardımcı olacak
arkadaslar bu en basit derslerden biridir video çok istiyosanız çekerm ancak bana öyle bi prgoram bulunki mb fazla olmasın bi pro war 10 dk çekiom 5gb oluyo xD pm den atarsanız en kısa zamanda cvp glr
kardeş 3)Animation penceresini açıyoruzz ve new frame diyoruz. dikdörtgenimizi yani yazının içinden geçecek olan ışığı en sağa çekiyoruz. 15 tween uygulayıp dikdörtgen layere sağ tıklayıp Create Clippinq Mask diyoruzz .. burayı tam olarak yapamadım sanırım mümkün olursa burayı bir kaç resimle gösterebilirmisin
arkadaslar kusura bakmayın ama bu kadar kişi yardım istemiş bu ders kolay olabilir ama yapanlardan birisi resmli anlatım yapsa bu kadar uğrasmazlar en azından fazla zamanınızı almaz sadece 2-3 resmle anlatıcaksınız