Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazıyı nasıl oval yapabilirim!!

ozden fılız

🌱Yeni Üye🌱
herkese slmlar yazdıgım bir yazıyı oval yapmak istiyorum daırenın cevresine koyup buna şekil veriyorduk ama nasıl yapıyorduk hatırlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin..

Benzer konular

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Oval şekli çiz ve yazıyı mouse un sağ tuşu ile şeklin üzerine taşı.
Açılan menüten Fit text to path seçeneğini seç

Bir başka yöntem ise şekli çiz ve yazıyı seçili hale getirdikden sonra Text menüsünden Fit text o path seçeneğini seç karşına büyük bir ok çıkacaktır. O ok ile şeklin çizgisine tıkla.
Tamamdır. :)

ozden fılız

🌱Yeni Üye🌱
yazıyı yazdıktan sonra yandaki ikonlardan ınteractive envelope ikonunu tıklayıp yazı üstünde değişiklik yapma dısında baska bır yolu var mıdır ?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne tür bir değişiklik? Ne yapmak istediğinizi açıkça ifade edin daha çok yardımcı olalım...

ozden fılız

🌱Yeni Üye🌱
text path kulnmadan oval yapabilirmiyim cunku daıreye yapısyor yazılar :(

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Yapışması önemli değil, mause ile çekerek daireden istediğiniz kadar uzaklaştırabilir ya da daire içine gömebilirsiniz.
İlle de text path kullanmam diyorsanız, daireyi çizdikten sonra F8 tuşuna basın. Yazı imleci ile daireye tıklayın ve istediğinizi yazın.

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
text path kulnmadan oval yapabilirmiyim cunku daıreye yapısyor yazılar :(

Yazıyı daireden bağımsız bir şekilde yukarıya taşıma imkanınız var. Seçili hale getirin ve birazcık yukarıya taşıyın.

Ayrıca yazıya tıklayınca üst paneldeki property bar değişecektir. Orada to path seçeneklerinde değişiklik yapabileceğinizi göreceksiniz.

Muhabbetle