Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yekta Bakırcı Yumurta A.Ş | Logo Çalışması

GencBilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.isilalben.com
Kısa süre önce kurulan Yekta Bakırcı Yumurta A.Ş için yaptığım logo. Hangisini kullanacaklarına daha tam karar veremediler. Ama büyük ihtimal ile 1.logoyu kullanacaklar. Sizin yorumlarınızı almak istedim :/

facejc.jpg

internetmahir

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık güzel bir logo olmuş. Alt tarafdaki yumurtacılık kelimesi logonun boyunu geçmese iyi olurdu göze biraz dağınık geliyor. iyisiyle kötüsüyle yorum yorumdur :)

internetmahir

🌱Yeni Üye🌱
:) görsünler sorun değil günün birinde yaptığın tasarımlara bakmak için insanlar sıraya girerler. saygılar...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
espas hatası (çok önemli değil)

yumurtacılık logodan büyük yazılmış arkadaşın dediği gibi sağdan biraz taşmış. ilk logoda A harfi diğerlerine nazaran fazla meydanda kalmış (ayrık):smile:

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
birinci iyidir hoştur

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir grafiker sadece çizer mi? Yoksa baskı teknikleri, renk bilgisi, maliyet, gibi işimizin bir parçası olan durumlarıda göz ardı etmeden mi çizer?

bu logoların hiç biri basıldığında böyle durmayacak hatta okunmayacak!.. Yumurta kablarına baskının nedenli zor ve sınırlı teknik imkanlarla yapıldığını biliyor musunuz? o kadar kalın ve birbirine yakın harfler şişecek ve üstüste binecektir.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir grafiker sadece çizer mi? Yoksa baskı teknikleri, renk bilgisi, maliyet, gibi işimizin bir parçası olan durumlarıda göz ardı etmeden mi çizer?

bu logoların hiç biri basıldığında böyle durmayacak hatta okunmayacak!.. Yumurta kablarına baskının nedenli zor ve sınırlı teknik imkanlarla yapıldığını biliyor musunuz? o kadar kalın ve birbirine yakın harfler şişecek ve üstüste binecektir.

beğendim ama bu arkadaşa da katıldım

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
sana tavsiyem yekta logosunun altına çok ufak yumurtacılık yaz görünsün veya görünmesin yukarıda yektayı okutabiliyosan çok önemli değil ilk başta dediğm gibi yumurtacılık yazısında espas hatası var.

belki bir fikir edinebilirsin diye yükledim 1. logo tıpkı senin gibi tipografi oluşturmuş tescilli marka ama tıpa tıp kopya çekme

Son düzenleme: