Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yemek Firması İçin Kurumsal Kimlik

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

kurumsalkimlikcopy.jpg

Ziyaretçi sayısı 38-Eleştiri ve yorum sayısı 0

Galiba artık buraya yapılan çalışmaları yüklemenin bir manası yok.

Ziyaretçi sayısı 38 yorum ve eleştiri sayısı 0

Galiba buraya artık yapılan çalışmaları yüklemenin manası yok.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın Nihat BAYSAL eski üye olmanızdan dolayı kurallarıbildiğinizi ve sadece bir anlık dalgınlık ya da sitemle flood yaptığınızı düşündüm. Fakat görüyorum ki tavrınız devam etmekte...

İnsanların işleri ve ayırmış oldukları zaman belkide size göre çok uzundur. Fakat lütfen bencilce düşünmeyiniz. Ayrıca eleştiri yapılacak diye de bir şart yok.Belkide kimse eleştiri bile yapmak istemedi. (+ ya da -)

yeliz1905

🌱Yeni Üye🌱
Bence gayet güzel sade ve hoş duruyor gözüde yoran bişey yok.. Eline sağlık..

budabua

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence eleştirilecek fazla bir kısmı yok, sebebi bu olabilir:)
şaka bir yana gayet başarılı belki biraz hareketsiz kalmış denebilir,
özellikle kartvizitte bu göze çarpıyor. ayrıca bej renginide deneyebilirsiniz.
elinize sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benimle 41 oldu sanırım..:p
Sadece kesimde zorluk çıkartabilecek kadar kenarlara yakın çalışmıssınız diyebilirim..Özellikle antetli ve diplomatta..Genelinde sade ve şık bir çalışma..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın Nihat BAYSAL eski üye olmanızdan dolayı kurallarıbildiğinizi ve sadece bir anlık dalgınlık ya da sitemle flood yaptığınızı düşündüm. Fakat görüyorum ki tavrınız devam etmekte.

Flood yapmadım.Ancak sanırım sorun şuradan kaynaklandı.Mesajımı yazdıktan bir süre sonra kontrol ettiğimde yazmış olduğum mesajın görünmediğini farkettim.Buna istinaden ikinci mesajı yazdım( iki mesaj arasındaki kelime farklılığından bu anlaşılabilir ).Kuralları bilinçli olarak ihlal etmek gibi bir niyetim yoktu.Yine de ihlal ihlaldir diyor ve hatamdan dolayı özür diliyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Flood yapmadım.Ancak sanırım sorun şuradan kaynaklandı.Mesajımı yazdıktan bir süre sonra kontrol ettiğimde yazmış olduğum mesajın görünmediğini farkettim.Buna istinaden ikinci mesajı yazdım( iki mesaj arasındaki kelime farklılığından bu anlaşılabilir ).Kuralları bilinçli olarak ihlal etmek gibi bir niyetim yoktu.Yine de ihlal ihlaldir diyor ve hatamdan dolayı özür diliyorum.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Konuyu çalışmanızdaki renkler konusuna dikkat etmenizi önererek bağlamak istiyorum. Gıda sektörü ile kullanılan renkler daha cezbedeli olması kanaatindeyim. Fakat bu eleştirim sadece kişisel eleştiri olup tasarımsal bir eleştiri oalrak algılamamanızı temenni ederim...

Tekrar teşekkürler...

İyi forumlar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Konuyu çalışmanızdaki renkler konusuna dikkat etmenizi önererek bağlamak istiyorum. Gıda sektörü ile kullanılan renkler daha cezbedeli olması kanaatindeyim. Fakat bu eleştirim sadece kişisel eleştiri olup tasarımsal bir eleştiri oalrak algılamamanızı temenni ederim...

Tekrar teşekkürler...

İyi forumlar.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum