Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yenı 4 tasarımım bıtmıs hallerı TMS OFSET

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
asyalı çekik gözlü fotoğrafın TMC ofset faaliyetleri arasında bir inilti kuramadım. belki aynı sektörün içinde yer aldığımız için biraz ters geldi bana. ayrıca sevgilisinden aldığı mesaja sevinen liseli genç kız havası vermiş biraz. global düşünüp çekik gözlü kıza takılmayabiliriz ama en azından sevimli bir yapının üzerinden sloganı desteklemek istiyorsak bence iş hayatının zorluklarını veya sektörün zorluklarını aşmakla iniltili bir görsel iyi olurdu. çalışma görsel olarak güzel... iyi çalışmalar

Doğrusun sana katılıyorum o yüzden o şimdilik beklemede, bakalım ne zaman çıkaracağız güzel bisiy

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
görseller uyumsuz... Hiç görsel kullanmadan tipografik bir çalışma da yapilirsin...

fatih.bedir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşey yerli yerinde, tasarımda güzel görünüyor ama gel gelelim o kız çok alakasız durmuş. o kızın (birde asyalı :)) baskıyla ne alakası olabilir. üstelik bir telefonla baskıya mı giriyorsunuz? vs. vs. bence hiç resim kullanma, kullanacaksanda konuyla ilgili bir resim kullan. iyi çalışmalar.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
herşey yerli yerinde, tasarımda güzel görünüyor ama gel gelelim o kız çok alakasız durmuş. o kızın (birde asyalı :)) baskıyla ne alakası olabilir. üstelik bir telefonla baskıya mı giriyorsunuz? vs. vs. bence hiç resim kullanma, kullanacaksanda konuyla ilgili bir resim kullan. iyi çalışmalar.

katılıyorum arkadaşa...ilk çalışman yani afişini ilk açtığın bir önceki konu beni çok etkilemişti...çok duru ve anlatılmak istenen herşey içinde vardı...gerek yok diye düşünüyorum asyalı kızcağıza:):) konu biraz sapıyo böyle...eski duru ve ferah çalışmanın üzerinde ilerle bence...kolay gelsin iyi çalışmalar...:angel:

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
yatayların ikiside çok güzel dikeylerde ise 2. çalışmayı beğendim, eline sağlık güzel çalışmalar olmuş...

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pardonda yazılan yorumları okudum tasarım çok güzel falan deniliyor...Ben burada bir fotoğraf ve üstüne yazılan yazıdan başka bir şey görmüyorum.Eğer fotoğrafı kendiniz çektiyseniz o zaman tasarım üstünde konuşulabilir...

suleymantulek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine sağlık. hepsi çok hoş olmuş. özellikle en son afişteki deniz olan bölüm, damlacıklar çok hoş geliyor göze. tebrik ederim başarılar

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
pardonda yazılan yorumları okudum tasarım çok güzel falan deniliyor...Ben burada bir fotoğraf ve üstüne yazılan yazıdan başka bir şey görmüyorum.Eğer fotoğrafı kendiniz çektiyseniz o zaman tasarım üstünde konuşulabilir...

Üstad sen sadece resim ve yazı görüyosan sanırım o senin bakış açın :D

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üstad sen sadece resim ve yazı görüyosan sanırım o senin bakış açın :D

Sadece banner çalışmalarında tasarım var ama afişlere sizin kattığınız tek şey slogan...Hani bir kaç resim olur düzenlenir anlarım temiz duruyor işler ama dediğiniz gibi bu benim bakış açım:)

ÇizimSel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadece banner çalışmalarında tasarım var ama afişlere sizin kattığınız tek şey slogan...Hani bir kaç resim olur düzenlenir anlarım temiz duruyor işler ama dediğiniz gibi bu benim bakış açım:)

Bakış açınıza bende katılıyorum

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟

Afişlerde tasarım elbetteki yok, tasarım dediğin konu illa görselliklemi olacak ? sade tasarım olur, karışık tasarım olur çok ciddi tasarımlar olur, bu senin oan ne düşündüğüne ve konuyu nasıl anlaşılır bi şekilde anlatmana bağlıdır, bana işinizi şansa bırakmayın sloganıyla ilgili bir iki tasarım yapıp gönderebilir misin ? bakalım tasarıma bakış açın nedir ?

Gerçi açtığın konulara da baktım summer afişler serbest tasarımların falan tam bir tasarım harikası olmuş, heleki summer çok hoşuma gitti :D senin bakış açından bakmak lazım yoksa biz boşuna duruyorumuşuz hakkaten :) neyse uzun lafa gerek yok, çalışmalarından gördüğüm kadarı ile bakış açının nasıl olduğunu anladım, o yüzden tasarım yok demen gayet DOĞAL...

Son düzenleme:

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Amacım asla sizi kırmak değil.Aynı zamanda bir iki tasarım yapıp gönderin demişsiniz,tasarım bence o kadar kolay olmamalı,saatler verilmeli,emekler harcanmalı,fikirler havada uçuşmalı...Umarım fikirlerimi anlamışsınızdır...Ayrıca güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok kırılmadım zaten, ben yaptığım işi insanların %80 nine zaten beğendirdim, elbetteki herkezin görüşü farklı...