Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yeni açılacak mağaza için çalışmalar

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmaların gerçekten güzel
ama yerde ayak izi fikrine takıldım
yerde ayak izleri fikri bayatlamadımı artık?
daha farklı birşeyler düşünseniz
mesela müşteriniz masrafa girmeyi göze alırsa tüllerden bir yol hazırlanabilir
nede olsa taç perde işinde dimi

yok okadar masraf yapmazlar.ama fikrin güzell.. teşekkürler.

toprağım seninde fikrini dikkate alacağım

omerrr7

🌱Yeni Üye🌱
Amblem Logoyu Nasil Yaptin Acaba Soyleyebilir Misin?
Tesekkurler

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
Amblem Logoyu Nasil Yaptin Acaba Soyleyebilir Misin?
Tesekkurler

Photoshopta yaptım: gölge verdim, derinlik verdim, rengini ayarladım, fontu seçtim (font instution). Ayrıca detaylı anlatmam için görsel anlatmak gerek. Onuda bir ara anlatırımn.

haymatnos

🌱Yeni Üye🌱
evet oldukça güzel eline sağlık ama kurumsallık her yerde aynı tasarım kullanma anlamına gelmez katvizit oldukça amaca uygun gibi görünüyor ama karton çanta üzerinde çalışman gerekiyor sanırımdaha yaratıcı bi fikir bulabilrsin en azından taç markası için birde taçmahal anlamına uygun bi tasarım çıkarılabildi sanırım kubbemsi bi yapı denebilir ve beyaz ve pembe renkler daha iyi olabilrdi iki açından diyorum bunu 1- taçmanal güneşin açısına göre yarı beyaz yarı pembe şekilinde görünür günün belli kısmında 2-pembe daha feminen bir renktir siyaha göre ELİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK kurumsal kimlik konsunda biraz araştırma yaparsan iyi olur sanırım sevgiler

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
evet oldukça güzel eline sağlık ama kurumsallık her yerde aynı tasarım kullanma anlamına gelmez katvizit oldukça amaca uygun gibi görünüyor ama karton çanta üzerinde çalışman gerekiyor sanırımdaha yaratıcı bi fikir bulabilrsin en azından taç markası için birde taçmahal anlamına uygun bi tasarım çıkarılabildi sanırım kubbemsi bi yapı denebilir ve beyaz ve pembe renkler daha iyi olabilrdi iki açından diyorum bunu 1- taçmanal güneşin açısına göre yarı beyaz yarı pembe şekilinde görünür günün belli kısmında 2-pembe daha feminen bir renktir siyaha göre ELİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK kurumsal kimlik konsunda biraz araştırma yaparsan iyi olur sanırım sevgiler

teşekkürler dediklerinizi dikkate alıcam ama rengi müşteri o şekilde istedi.

EMEL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çk iyi olmşşşşş

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
2. tasarım diğerlerinden çok daha şık olmuş ama ondaki evinizin tacı sloganını logonun üstündeki boşluğa daha küçük puntolarla ve zeminde %15 daha koyu tonda yazarsan çok daha estetik olacağını düşünüyorum

St.ONe

Uşşaki
🏅Acemi Tasarımcı🏅
taçmahal logosunda biraz abartı gördüm gerisinde gördügüm bi hata ise backgroundan ayrılmayan yazılar var ..:) okunaklı olusa daha cok ilgi çeker..;)

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karton çanta da, evinizin tacı yazısı cok mu kaybolmuş ne :S

ama cok güzel olmuşlar :D

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
dediklerinizi dikkate alıyorum ve uygulayacağım teşekkürler

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu çiçek ve dal desenlerinden bende istiyorum :)

babazor

🌱Yeni Üye🌱
süper bi tasarım ne diyim, allah eline gözüne beyninne kuvvet versin

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper bir çalışma vallahi ağzım açık kaldı eline sağlık bir tek adreste takıldım mah. ve sok. küçük adreslerle yazılmıs bende büyük yazarsan dahada güzel olcak

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 numarada evinizin tacı yazısını beyaz kullansan beyaz zeminle birleştirsen adres puntosunu küçültsen el yazısını değiştirsen daha estetik bişey koysan 10 numara iş olacak ;) ellerine zihnine sağlık... başarılar...