Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl bi mesaj bu anlayamadım ben? burdan ders yayınlayacaksanız ne ala şimdiden elinize sağlık yok kurs veriyorum mu diyorsunuz? biraz açın mesajınızı
bilgisor arkadaşım yardım etme isteminden dolayı seni kutlarım. bence hiç arkadaşların soru sormasını beklemeden de değerli bilgilerini paylaşabilirsin.çalışmalarında sana başarılar.
bilgisor arkadaşım yardım etme isteminden dolayı seni kutlarım. bence hiç arkadaşların soru sormasını beklemeden de değerli bilgilerini paylaşabilirsin.çalışmalarında sana başarılar.
sayın arkadaşım. wordden pdf yaptığım dosyayı corelde açmak istiyorum. dosya büyük ve pdf yapınca corel dosyayı açmıyor. dosyada yazı-resim ve çizimler var. ne yapmalıyım? bu soruyu foruma yazdım ama kopyala yapıştır dışında cevap gelmedi.. selamlar.
sayın arkadaşım. wordden pdf yaptığım dosyayı corelde açmak istiyorum. dosya büyük ve pdf yapınca corel dosyayı açmıyor. dosyada yazı-resim ve çizimler var. ne yapmalıyım? bu soruyu foruma yazdım ama kopyala yapıştır dışında cevap gelmedi.. selamlar.
öncelikle corelde pdf dosyasını açmak için import seceneginden pdf dosyanı bul ( importun kısa yol tuşu ctrl+ı / mouse la sağ tuşa tıkla import de / file import) import pdf secenğinden karsına bir ekran çıkar text ve curves secenegi eger pdf ini daha önceden curve yaptıysan text işaretli kalabilir sayfa seceneginde tüm sayfayı importla secenegi ve sectiğim sayfa secenekleri vardır ingilizce olarak select pace seceneğini işaretle ve 1. sayfadan itibaren importla pdf dosyasının hepsini birden importlamak corelde hatalara neden olabilir. en güveneilir yol select page seceneğinden sayfa numarası vererek importlamaktır. dipnot: bu kadar ayrıntılı açıklamamın sebebi bilmeyen başka arkadaşlar varsa onlara da yardımcı olmaktı.
1. si mesajınız yanlış yere yazmışınız 2. fontları bilgisayarım / c / windows / fonts klasörünün içerisine yüklerseniz corel otomatik olarak fontları görecektir.
benim işim serigrafi üzerine ve corel öğrenmem gerekiyor. yani firmaların logosunu corelde boyutunu ayarlayarak çoğaltıp film almam gerekiyor öncelikle bunu öğrenmem gerekir bu konuda bana yardımcı olabiirmisiniz corel de çoğaltma yaptıktan sonra birde bunun lak filmi için aynı şekilde etrafından 2 yada 3 mm taşacak şekilde arabını almam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
benim işim serigrafi üzerine ve corel öğrenmem gerekiyor. yani firmaların logosunu corelde boyutunu ayarlayarak çoğaltıp film almam gerekiyor öncelikle bunu öğrenmem gerekir bu konuda bana yardımcı olabiirmisiniz corel de çoğaltma yaptıktan sonra birde bunun lak filmi için aynı şekilde etrafından 2 yada 3 mm taşacak şekilde arabını almam gerekiyor yardımınızı bekliyorum
arkadaşlar benimde size bi sorum olucak elimde bi resim var resimdeki arkada bulunan şeyleri yok etmek ve bunların yerine daha güzel bişiy eklemek istiyorum.Yani resimdeki kişi kalacak ve rakaplan değişecek acaba corelde böyle bişiy yapıla bilirmi eyer yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekkürler.
arkadaşlar benimde size bi sorum olucak elimde bi resim var resimdeki arkada bulunan şeyleri yok etmek ve bunların yerine daha güzel bişiy eklemek istiyorum.Yani resimdeki kişi kalacak ve rakaplan değişecek acaba corelde böyle bişiy yapıla bilirmi eyer yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekkürler.
böyle bir alanda ancak paylaşımlar güsel oluyor ukalalıklar değil bence çok bilmiş olmak demek herşeyi bilmek demekmidir!! ki bence hayır benki corel 2.1 versionundan beridir çalışıyorum haddimi hep bildim ama haddini bilmiyenler ve kendini begenenler nerdeler oldukları yerdeler.......umarım yanlış anlaşılmamışımdır paylaşmak güzel bende çok yakında tüm birikimlerimi burdan paylaşmayı düşünüyorum umarım yararlı olur ii çalışmalar
oto camlarında tram dediğimiz cam kenarlarında küçük noktalamalar var. biz bunların kalıplarını corel'de hazırlıyoruz. belli ölçek ve belli aralıklarda dizilim yapıyoruz. düz olanlarda problem yok. tekrarla komutuyla düz ara dizilim yapıyoruz. ancek eğri büğrü çizimlerde problem oluyor. bunu kolay bi şekilde nasıl çözeriz.